FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR CLUJ 1-2

Ioan Niculae sare la gâtul lui Hațegan: ”Am vorbit deja cu avocații mei”

Articol de GSP - Publicat luni, 08 octombrie 2018 12:47

Ioan Niculae, finanțatorul Astrei, s-a arătat deranjat de prestația avută de arbitrul Ovidiu Hațegan la meciul dintre formația giurgiuveană și CFR Cluj, scor 1-2.

”Sunt supărat pe oamenii de la echipa mea pentru că ei ştiau foarte bine că Haţegan, de-a lungul anilor, de câte ori a arbitrat Astra în competiţie directă cu Clujul de fiecare dată a influenţat rezultatul. La fiecare meci a ştiut cum să ne anuleze goluri, cum să ne dea oameni afară, efectiv ce s-a întâmplat şi în ultimul meci de la Giurgiu.

Puteau să spună că mai bine le dăm meciul cu 3-0 celor de la Cluj şi ne odihneam jucătorii. Ştiam că vom pierde cu Haţegan acasă. Indiferent unde vom juca, la Cluj, la Giurgiu, pe Marte, el va face acelaşi lucru. Am cerut să se ia măsuri împotriva lui. Am vorbit deja cu avocaţii mei şi sper de această dată să se ia măsuri”, a declarat Ioan Niculae.

Șeful Astrei dă asigurări că antrenorul echipei nu va fi înlocuit: ”Mulţescu are susţinerea mea până la finalul campionatului. La fel şi Alibec”.

CONTEXT

La Giurgiu, Astra a marcat la începutul meciului cu CFR, însă arbitrul a anulat reușita din cauza unui fault inexistent la duelul Llullaku-Arlauskis. Nici măcar portarul lituanian și colegii lui nu protestau, doar Hațegan și asistentul Șovre au intervenit și au anulat golul.

"Am revăzut faza după meci, la TV, și nu reușesc să pricep de ce a anulat golul meu! Nu înțeleg nici cum se fac asemenea greșeli în prima ligă!", se întreabă Llullaku. Anularea golului său a influențat jocul și rezultatul, CFR a câștigat cu 2-1. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  08 Octombrie 2018, 20:23

Modul in care a fost dat acest interviu arata slugarnicia unor asa zisi jurnalisti...oameni chemati pe aeroport intre doua avioane ale fostului capitan de securitate Niculae...

1_0_1_0
1_0_1_0  •  08 Octombrie 2018, 17:04

A vorbit deja cu avocații *** arbitrului aproximativ un kil de pene ude sau uscate...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

126791918017681
Danezul Gramada  •  08 Octombrie 2018, 16:59

Măi Niculaie pușcărie, de Coltescu nu spui nimic când ia anulat Stelei 3 goluri în meciul cu voi? Sau asta nu mai ții minte.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează