FOTBAL  »  Superliga  »  „U” CLUJ

Ioan Ovidiu Sabău, răspuns acid pentru Dan Șucu: „Mă simt jignit! E o declarație care te face să te simți foarte prost!”

Ioan Ovidiu Sabău / Foto: Imago Images
Ioan Ovidiu Sabău / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 24 februarie 2024 18:51 / Actualizat sambata, 24 februarie 2024 19:20

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul Universității Cluj, i-a răspuns lui Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, după ce omul de afaceri a pus la îndoială onestitatea lui Dan Nistor în momentul ratării penalty-ului din meciul cu FCSB (0-0). Deși a pus totul pe seama lipsei de experiență, „Moțul” nu i-a rămas deloc dator lui Șucu.

Ioan Ovidiu Sabău i-a transmis acționarului majoritar al giuleștenilor că s-a simțit personal jignit în momentul în care unul dintre cei mai importanți jucători ai săi a fost supus suspiciunilor de blat.

Stadionul a răbufnit la adresa lui Marius Șumudică, după ultimul eșec suferit de Gaziantep! Reacția antrenorului
turcia
Stadionul a răbufnit la adresa lui Marius Șumudică, după ultimul eșec suferit de Gaziantep! Reacția antrenorului

Dan Șucu, taxat de Ioan Ovidiu Sabău

Sabău a catalogat cuvintele lui Șucu drept o declarație care te face să te simți foarte prost și l-a întrebat retoric pe omul de afaceri cum s-ar simți orice om dacă ar auzi neadevăruri despre el.

„(n.r. despre cum a reacționat Dan Nistor) Cum poți să reacționezi când ți-ai clădit o carieră pe muncă, multe sacrificii și la 35 de ani să auzi așa ceva? Cum ne-am simți fiecare dacă s-ar spune lucruri neadevărate despre noi?

(n.r. – dacă s-a simțit jignit și Ioan Ovidiu Sabău) Sigur că da. Eu am 200% încredere în Nistor. Știu cine e, cum este ca om. Nu se pune problema să ne gândim la așa ceva! Nu întâmplător a ajuns cel mai bun jucător al turului. Cum poți să-ți câștigi altfel încrederea decât prin asemenea evoluții?

Nu se poate așa ceva. Este o declarație care lasă loc de interpretări și care, repet, te face să te simți foarte prost.”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, conform prosport.ro.

Ioan Ovidiu Sabău a fost și înțelegător față de Dan Șucu

Totodată, fostul mare internațional român a subliniat că vorbele lui Dan Șucu nu au avut rea-intenție în momentul în care l-a atacat pe Dan Nistor, ci s-a lăsat dus de val din cauza lipsei de experiență în fotbalul românesc.

„Cred că se pricepe, a investit foarte mult în fotbal din ce văd, dar când faci aceste afirmații trebuie să fii foarte atent. Este o chestiune sensibilă pentru că șifonezi imaginea unui om care a fost cel mai bun jucător al turului.

Un om care și-a câștigat respectul și aprecierea oamenilor care se uită la fotbal, prin implicare totală și realizări personale.

Trebuie să fim atenți când facem astfel de declarații. O pun pe seama lipsei de experiență, a neatenției. Totuși, este un om echilibrat. Personal, cred ca nu ar fi trebuit să facă o asemenea declarație, care poate fi interpretată greșit.”

– Ioan Ovidiu Sabău, antrenor „U” Cluj

Mesajul tăios al lui Dan Șucu față de Nistor

Anterior, Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, a postat prin intermediul rețelelor de socializare un mesaj în care a pus la îndoială onestitatea lui Dan Nistor, în momentul ratării penalty-ului cu FCSB („U” Cluj – FCSB s-a terminat 0-0).

„Dacă aș fi paranoic, m-aș gândi că toată povestea cu «omenia» este o metodă de a distrage atenția, pentru a nu ne concentra pe întrebarea: «Cum de a putut un jucător atât de talentat, cum este Nistor de la U Cluj să execute faza loviturii de pedeapsă atât de stângaci?»

De asemenea, dacă aș fi patronul echipei respective, aș cere în mod cert explicații”, a scris Dan Șucu pe contul său de Facebook.

VIDEO U CLUJ - FCSB » Neluțu Sabău, conferință de presă după partidă: „Nu sunt atât de mulțumit de joc, însă sunt mulțumit că jucătorii mei au avut determinare”

Citește și:

Balaj și Becali, dialog bărbătesc la telefon: „Am vorbit 38 de minute. Am căzut într-o capcană!”
FCSB vs CFR
Balaj și Becali, dialog bărbătesc la telefon: „Am vorbit 38 de minute. Am căzut într-o capcană!”
Daniel Oprița, dezlănțuit: „Noi nu suntem Steaua, efectiv și-au bătut joc de mine! E o rușine, mai stau aici doar ca să-i chinui și eu pe ei!”
REȘIȚA - STEAUA 3-1
Daniel Oprița, dezlănțuit: „Noi nu suntem Steaua, efectiv și-au bătut joc de mine! E o rușine, mai stau aici doar ca să-i chinui și eu pe ei!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
tk2014
tk2014  •  24 Februarie 2024, 23:56

inca o dovada de ipocrizie din partea lui sucu. la meciul cu iasi statea in loja langa seful blaturilor de la sf anilor 90 si inceutul anilor 2000. tocmai el il acuza pe nistor, dupa ce a facut lucescu cu craiova in 98 (penalty lutu, meci senzatie facut de sava)

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  24 Februarie 2024, 20:31

Nu săriți ca arși și va băgați ca Musca în " lapte " ! Nici decum nu este vorba de " U " Era o ironie spre Becali! Iar pt. " U " luati- o ca un compliment ; Ca de fapt voi sunteți asa de buni cu Nistor în frunte dar nu ați vrut voi sa- i umiliți pe *** ! Nu ca fcsb este ușa de " biserica " dimpotrivă ii plac " combinațiile " omeniile " etc ! Dar stați în banca voastră nu va " Alintați " ! Voi nici măcar nu sunteți victime colaterale ! Ar fi bine sa știți când trebuie sa TACETI! Nu este războiul vostru !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează