FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Avertismentul lui Ioan Ovidiu Sabău, după ce „U” Cluj a ajuns pe loc de play-off: „Ne bucurăm, dar...”

Ioan Ovidiu Sabău / Foto: Imago Images
Ioan Ovidiu Sabău / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 28 februarie 2024 21:52 / Actualizat miercuri, 28 februarie 2024 22:00

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul Universității Cluj, a răsuflat ușurat după ce echipa sa a ajuns pe loc de play-off în urma victoriei cu Farul Constanța, scor 1-0, care le-a permis „șepcilor roșii” să urce cel puțin provizoriu pe loc de play-off.

„Moțul” le-a atras însă atenția elevilor săi că, deși merită toată aprecierea pentru prestația lor, au nevoie de continuitate pentru a reuși să rămână în primele 6 clasate la finalul sezonului regular.

Farmecul vieții în Giulești: gol în secunda 53, început tare, apoi Micovschi și UTA i-au enervat pe rapidiști » Noroc cu cel mai bun 9 din Liga 1! Clasamentul ACUM
Rapid - UTA 4-1
Farmecul vieții în Giulești: gol în secunda 53, început tare, apoi Micovschi și UTA i-au enervat pe rapidiști » Noroc cu cel mai bun 9 din Liga 1! Clasamentul ACUM

Ioan Ovidiu Sabău, fericit și precaut

„Era un meci foarte important. În sfârșit pot să mă bucur și eu câteva ore. Îi felicit pe jucători, dar și publicul, care ne-a ajutat foarte mult. Merită toate aprecierea și respectul meu. Ne bucurăm, dar trebuie să avem continuitate.

Văd echipa foarte bine din punct de vedere mental. Când am arătat rău, am spus. Acum echipa are încredere. Are acel spirit de care ai nevoie pentru o victorie. Noi putem să spunem că fotbaliștii importanți joacă aproape de nivelul lor.

Pe Farul o văd calificată în play-off. Este o echipă cu experiență. La noi există o primă pentru o calificare în play-off. Vreți să vă spun și sumele? Nu le spuneam, oricum. Sunt niște bonusuri speciale.”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la finalul meciului, conform digisport.ro.

3 puncte uriașe pentru „U” Cluj cu Farul

Universitatea Cluj a reușit o victorie de mare importanță în lupta play-off, 1-0 pe teren propriu în fața campioanei en-titre. A fost purimul succes al „șepcilor roșii” în Liga 1 după 5 partide. Farul lui Hagi a fost modest, de nerecunoscut pe Cluj Arena.

Soarta partidei a fost decisă în minutul 34, când fundașul-golgeter Larie a gafat comic, punându-i pe tavă mingea lui Popa. Stoperul campioanei a încercat să fie mai rafinat decât îi permit „setările din fabrică”, dar n-a făcut decât să-i așeze balonul primului adversar direct. Popa i-a pasat lui Dan Nistor, iar „decarul” de la „U” a îndeplinit o simplă formalitate.

În urma acestui rezultat, „U” Cluj adună 38 de puncte și urcă cel puțin provizoriu pe locul 6 de play-off, pe care poate să rămână la finalul etapei a 28-a dacă UTA pierde meciul de miercuri seara cu Rapid.

  • După primul eșec din 2024, 1-3 cu Poli Iași, Rapid întâlnește UTA în etapa a 28-a a Ligii 1. Partida va începe la ora 21:00, va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Orange Sport 1, Prima Sport 1 și DigiSport 1.
Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO RAPID - UTA » Atmosferă senzațională pe Giulești

Citește și:

A spus „da” » Prima mutare pregătită de Rapid în mercato din vară
RAPID
A spus „da” » Prima mutare pregătită de Rapid în mercato din vară
Acuzații EXPLOZIVE în platoul GSP » Adrian Porumboiu, tiradă de jigniri la adresa lui Ion Crăciunescu: „A mințit ca ordinarul ordinarilor! E idiot, nu orgolios!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Acuzații EXPLOZIVE în platoul GSP » Adrian Porumboiu, tiradă de jigniri la adresa lui Ion Crăciunescu: „A mințit ca ordinarul ordinarilor! E idiot, nu orgolios!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  29 Februarie 2024, 10:22

Bravo Sabau ,bravo " U" ,Dar atenție jucători aveți 2 jocuri în care depinde doar de caracterul vostru de " A fi sau A nu fi " ! Iar în caz ca NU ,liniștit puteți sa va lăsați de meserie ,oricum mulți sunteți cam " Expirați " ! După meciul cu Farul am impresia ca ar trebuii sa- i spuneți și lui ,IASKO un KOSZONOM SZEPEN ! ( poate majoritatea știu de ce !?)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează