FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Stresul lui Ioan Ovidiu Sabău: „O greutate ce apasă” » Calculele se învârt în jurul unui punct

Stresul lui Ioan Ovidiu Sabău: „O greutate ce apasă” » Calculele se învârt în jurul unui punct
Stresul lui Ioan Ovidiu Sabău: „O greutate ce apasă” » Calculele se învârt în jurul unui punct

Articol de - Publicat vineri, 12 mai 2023 18:00 / Actualizat vineri, 12 mai 2023 18:47

Ioan Ovidiu Sabău speră să scape sâmbătă de stresul legat de salvarea de la retrogradare a clujenilor, ia în calcul și o remiză, pentru ca apoi să se concentreze exclusiv asupra finalei Cupei României, cu Sepsi, de pe 24 mai

U Cluj - Chindia este sâmbătă, de la ora 19:00, un meci ce-ar putea marca, matematic, salvarea de la retrogradare a ”Șepcilor roșii”. Și o remiză o ajută pe echipa din Transilvania, un punct ar fi și pe placul târgoviștenilor, consideră Ioan Ovidiu Sabău.

Antrenorul revenit în iarnă în antrenorat, după o pauză de 8 ani, a discutat despre presiunea pe care a resimțit-o pe umerii săi de la preluarea lui U Cluj, speră să scape de acest stres imens diseară.

„Toată lumea vorbește că ne e suficient un egal pentru a nu se mai pune problema unei duble de baraj. Nu e simplu să pregătești un astfel de joc. 

Trebuie să te pui și-n pielea jucătorilor, să știi cum gândesc ei. Nu poți juca la egal! Trebuie să fim inteligenți, să abordăm foarte atent acest meci. E frumos să încheiem bine, să ne eliberăm de toată încărcătura pe care am avut-o toți, o greutate ce ne-a apăsat”, a explicat „Moțu” Sabău.

Un jucător din Superligă se revoltă: „Aveam mai puține minute decât fiul antrenorului! N-o să uit toată viața mea ce zicea patronul despre mine și Edjouma”
MESAJ
Un jucător din Superligă se revoltă: „Aveam mai puține minute decât fiul antrenorului! N-o să uit toată viața mea ce zicea patronul despre mine și Edjouma”

Ultrașii ”Șepcilor roșii” au venit și i-au încurajat la antrenament pe Chipciu și compania, mai ales că pe 24 mai urmează și finala Cupei României, la Sibiu, contra lui Sepsi.

„Au venit și suporterii, ne-au transmis că sunt mândri de noi, înseamnă o responsabilitate în plus. Apreciem și mulțumim. Înseamnă că și jucătorii și-au câștigat această apreciere, iar așteptările sunt altele, cresc. 

Fanii vor fi tare nemulțumiți și dacă nu vom câștiga finala Cupei României, cu Sepsi. Mai întâi, trebuie să îndeplinim primul obiectiv, salvarea matematică de la retrogradare”, a mai declarat Sabău. 

Și jucătorii lui U Cluj sunt conectați la maximum, nu este relaxare, nu ne-am îndeplinit obiectivul. Sunt jucători cu multă experiență, iar mesajul trebuie transmis și celor mai tineri. Contează să ne îndeplinim obiectivul, iar eu să-mi iau greutatea asta de pe umeri, salvarea de la retrogradare

Mă pun și-n situația adversarului, un punct ar însemna mult și pentru el, să nu piardă acest meci. Depinde și de starea fizică, de ritmul jocului, de cum ne prezentăm noi. Asta cred, că s-ar mulțumi și cu o remiză

Ioan Ovidiu Sabău, antrenor U Cluj

Citește și alte știri din Liga 1:

VIDEO Farul, decimată înaintea „decisivului” cu Universitatea Craiova » Încă doi titulari, OUT! 6 absenți în total

VIDEO+FOTO Au apărut imaginile: bătaie ca în „Green Street Hooligans” la Oțelul - Dinamo » Urmările evenimentelor reprobabile Incidente înaintea meciului de joi seară dintre Oțelul Galați și Dinamo, câștigat de „câinii roșii” cu scorul de 2-0, în play-off-ul Ligii 2. Foto: Antena Sport

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
01koln
01koln  •  12 Mai 2023, 23:05

Va dati seama ce surpriza ar fi?! Pe ambele echipe le mulțumește o remiza... cum ar fi dacă s-ar termina egal meciul? Greu de crezut totuși..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează