FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - VIITORUL 3-1

Ion Crăciunescu atacă decizia care a rupt duelul CS U Craiova - Viitorul: "Feșnic a greșit"

Captură TV Digi Sport +2   FOTO
Captură TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 decembrie 2017 23:26

Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru român, consideră că arbitrul Horațiu Feșnic a exagerat când l-a eliminat pe Bogdan Țîru, în minutul 56 al partidei CS U Craiova - Viitorul 3-1, după un henț în careu. În acel moment, echipa lui Hagi conducea cu 1-0.

"Eu consider că Feșnic e cel mai bun arbitru român din acest an, e foarte talentat, dar a greșit la faza penalty-ului. E penalty, dar eu niciodată, dacă eram arbitru, nu aș fi dat și galben, care înseamnă eliminare în acest caz (n.r. era al doilea galben pentru Țîru).

Mie mi se pare că acea minge se duce în afara terenului de joc. Cred că dacă dădea penalty fără cartonaș nu zicea nimeni nimic. Era un meci foarte echilibrat, foarte frumos, dar din acel moment totul s-a rupt. Cred că o altă judecată era mult mai benefică spectacolului fotbalistic", a declarat Crăciunescu la TV Digi Sport.

clipboard03
Captură TV Digi Sport din momentul în care mingea atinge mâna lui Țîru

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (53)
firaldo
firaldo  •  03 Decembrie 2017, 17:56

Deci ce spune Craciunescu...ca i se pare ca mingea se ducea pe langa...si asta din numeroase reluari,dar arbitrul trebuie sa stie ca mingea se duce afara.Serios?Cum sa spui ca arbitrul a tras cu Craiova?Cat de ipocrit sa fi?De ce nu spune nimeni de offside-ul dictat impotriva Craiovei in care scapasera singur cu portarul?Iauzi...la golul anulat al lui Viitorul nu a fost offside...pana acolo sa mearga ipocrizia si frustrarea?

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  03 Decembrie 2017, 16:55
Postat de Nick Nicu pe 03 Decembrie 2017, 10:22

Daca te uiti atent la mana lui Taru si la distanta fata de corp iti dai seama ca nici macar penalty nu se impune pt ca e o pozitie normala nu intinde mana,nu o departeaza de corp si mai mult trebuie luat in considerare faptul ca jucatorul era in miscare si e normal ca mana sa fie un pic departata de corp

de acord ca a fost penalty! a fost neglijenta! dar galben nu se impunea nici in 100 de ani! acolo a rupt meciul, nu la penalty! adica dai al doilea galben pentru ce? ca i-a tras ala in mana? daca s-a dat pentru proteste cum au zis altii, ce i-a zis? l-a injurat de ma-sa? poate nu intelege lumea pe aici, dar 11 contra 11 nu mai dadea craiova inca 2 goluri in veci! si asa, 1-1 a fost rodul intamplarii sau cum vrei sa-i zici! daca nu era Taru pe traiectorie, se ducea mingea 5 metri pe langa!

dansy
dansy  •  03 Decembrie 2017, 13:46
Postat de andrei.f pe 03 Decembrie 2017, 11:52

Nu contează , meciul făcea parte din blat şi, oricum, craiova căştiga. Anul trecut Craiova şi-a menajat titularii, anul acesta viitorul a menajat titularii. Cu blaturi se câştigă campionatele la noi !

Blaturi faceti voi.Ai uitat ce ati facut in primul an al Viitorului in liga 1.le-ati ndat meciul in Ghencea ca sa nu pice cumva Nasul Hagi.Nu va este rusine???

Vezi toate comentariile (53)
Comentează