FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionel Culina, ofițerul de presă de la Dinamo, atacuri suburbane la adresa lui Dinu Gheorghe: „Ai fost și ai rămas o ghenă. Există un singur Dinu în fotbalul românesc”

Imagine de arhivă cu Ionel Culina, ofițer de presă la Dinamo, și Cornel Dinu // FOTO: GSP
Imagine de arhivă cu Ionel Culina, ofițer de presă la Dinamo, și Cornel Dinu // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 martie 2019 22:29

Ionel Culina, ofițerul de presă al lui Dinamo, omul care ar fi declanșat scandalul de proporții dintre Cornel Dinu și Dinu Gheorghe, a avut o reacție suburbană pe Facebook la adresa lui „Vamă”. A folosit o serie de jigniri dizgrațioase la adresa fostului președinte de la Rapid, Dinamo, Brașov, Astra sau ASA Târgu Mureș. 

 „Gheorghe, ai fost și ai rămas o ghenă, un tomberon, o rigolă a fotbalului. 
Știi foarte bine ca există un singur Dinu în fotbalul românesc: Cornel!

Vinzi invitații prin Herăstrău, i-ai mușcat mâinile lui Lucescu, ai falimentat două cluburi în România, Rapidul si Brașovul, ai stat la Dinamo cât e pornit aerul condiționat (din 29 Aprilie până în 20 August 2015), la Tg. Mureș ești acuzat că ai furat banii de înmormântare pentru bunica amărâtului de portar Florin Iacob, la Astra ai fost ușchit mai repede decât intră știuca-n linguriță!

Și-acum, ce crezi? Dunărea se teme de tine că rămâne fără pește! 
Mă faci nespălat când îți pute barba în emisiune pentru 300 euro pe emisiune si vrei sa intru în direct cu tine?

Viitorul fotbalului nu este al tău, golanule!”, a fost mesajul postat de Ionel Culina pe Facebook.

Ce a spus Dinu Gheorghe despre Ionel Culina: „El nu poate să se lepede de unele apucături. Culina nu înseamnă nimic pentru mine, e un nespălat!”

Vezi și: UPDATE Ruptură totală din cauza ironiilor! Cornel Dinu: „Pentru măgăriile astea nu-l mai iert” » Dinu Gheorghe, aluzii jignitoare: „L-am sunat și m-a înjurat, probabil e într-o stare mai «delicată»”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
10206840810356779
Mihai Enache  •  04 Mai 2019, 22:55

daca legea era respectata in Romanika *** vama zacea prin puscarie pe viata

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

borat101
borat101  •  10 Martie 2019, 09:29

Mai mira pe cineva de vagabonzii din fotbalul romanesc si cum se cearta prin presa mai rau ca tatele din mahala? Dar asta sa vrut din mahalaua din CC a PCR, sa fie batjocorit sportul, in special footbalul romanesc sa fie lasta pe mana unori neica nimeni de ti..ga.ni si corcituri, numai Romani nu sunt.

1223953254372879
Alexandru Cristian Vasile-Bugarin  •  10 Martie 2019, 07:55

Sunt indivizi revoltatori, toti. Nu inteleg insa ifosele lui Vama, fata mare si os de Florentino Perez! Si, mai ales, de ce digisport ii ofera spatiu spre a-si balacari adversarii in direct?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează