FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ionel Ganea atacă pe toată lumea: "La Steaua, antrenor e nenea Gigi din Pipera, cu oi multe" » Ce spune despre Talpan și CSA

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 noiembrie 2018 10:56

Ionel Ganea, fost jucător la Rapid și Dinamo, a vorbit despre lupta la titlu în Liga 1 și l-a criticat pe Gigi Becali, patronul de la FCSB, pentru că se implică la echipă.

"Cred că în acest sezon, lupta la titlu se va da între CFR şi Steaua. În ţară, rămâne Steaua. Indiferent că face domnul Talpan o mie de procese. Lumea nu o să-i zică niciodată FCSB!

Dacă tot aşteaptă mulţi ca CSA să defileze, urmează acum parada de defilare pe 1 decembrie unde pot să iasă cei de acolo să defileze, în frunte cu nenea Gigi.

Antrenorul de la Steaua oricum e nenea Gigi din Pipera, cu oi multe. Omul a ieşit în presă şi a recunoscut. La fiecare meci, tu rulezi 3-4 jucători. Nu ai cum să le dai forma sportivă necesară pentru a acumula condiţie fizică. Dar n-avem ce să-i zicem lui Dică. Dică îşi vede de treabă ca un adevărat profesionist" , a declarat Ionel Ganea pentru Telekom Sport.

Nicolae Dică a numit adevăratul motiv pentru care a venit la FCSB: "Nici pe Gigi nu-l credea nimeni"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
mihnea74
mihnea74  •  17 Noiembrie 2018, 15:25

Rade ciob ca el e....zob

aress123
aress123  •  17 Noiembrie 2018, 15:13
Postat de hitman222 pe 17 Noiembrie 2018, 12:42

Tu esti ala patologic ca-mi urmaresti postarile, 2-3 pe zi, am adresa salvata in browser...da, am iubit Steaua pana a fost furata de ciobanul agramat. fcsb nu e Steaua si o s-o spun cate zile oi avea.

Sezi bland ca nici nu e nevoie sa te urmaresc. Iesi in evidenta oricum. Cat despre iubirea ta pentru Steaua...nu prea se impaca cu disperarea cu care sustii pe dinamo....si asta se vede tot asa de usor. Patologic spui...nu ? Dar cand repeti obsesiv de mii de ori acelasi lucru cum o fi ?

mioriticul
mioriticul  •  17 Noiembrie 2018, 14:59
Postat de sabaton pe 17 Noiembrie 2018, 12:02

Cel din stanga este din Vaslui iar cel din dreapta din Alexandria ....

Ce mindrii au aparut la datorie dupa ce stapinul ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close