FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„La FCSB «e grele»!” » Ionel Ganea, despre mutarea care a făcut valuri în Superligă vara asta: „Sună bine, dar să vedem ce zice Gigi”

Ionel Ganea / Sursă foto: GSP +19   FOTO
Ionel Ganea / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat marti, 04 iulie 2023 08:27 / Actualizat marti, 04 iulie 2023 09:44

Fost atacant important în prima ligă, Ionel Ganea (49 de ani) vorbește cu precauție despre transferul lui Alexandru Băluță la FCSB, pe hârtie cea mai importantă mutare a verii reușită de vicecampioană. Jucătorul care a „trădat” Craiova pentru a semna cu roș-albaștrii n-a impresionat la debut, cu Anderlecht, iar Ganea anticipează că evoluțiile sale vor fi influențate mult și de patronul Gigi Becali.

Mutarea lui Alexandru Băluță la FCSB a ținut capul de afiș la începutul acestei veri în mercato. Lovitura pe care Gigi Becali i-a dat-o Universității Craiova a fost una de proporții, în contextul trecutului alb-albastru al lui Băluță. 

Și el în postura de a fi lăsat Bănia pentru granzii bucureșteni, Ionel Ganea a comentat în stilu-i caracteristic situația lui Băluță.

Sună bine transferul dar să vedem ce zice Gigi. Știe toată lumea cum e la FCSB, trebuie să-l convingi în primul rând pe Becali

Băluță e un fotbalist cu calități, cadrează bine șuturile pe spațiul porții, are sclipiri în fața fundașilor adverși... Dar, cum se spune pe la FCSB, «e grele»... L-am văzut pe Băluță cum juca la Craiova, acum e cu totul și cu totul altceva la FCSB”, a spus cel poreclit „Ganezul”, conform sport.ro

Alexandru Băluță, debut modest la FCSB

Alex Băluță a avut parte de un debut ratat la FCSB. Cu Anderlecht, în amicalul pierdut cu 2-5, a jucat inter, în partea stângă, însă a atins de puține ori mingea. Atunci când a avut balonul, aproape de fiecare dată l-a pierdut. 

Debutul său n-a fost nici pe departe cel așteptat de staff-ul roș-albaștrilor.

+15 FOTO

MM Stoica a garantat pentru Băluță: „Bag mâna în foc!”

Pe 22 iunie, managerul general al roș-albaștrilor, Mihai Stoica, mărturisea că e impresionat de cum se mișcă la antrenamente Alexandru Băluță.

Băluță e foarte bun. Pot să bag mâna în foc pentru el. L-am văzut antrenându-se. A spus că ritmul de la antrenamentele noastre e mult superior celui din Ungaria. E jucătorul de care aveam nevoie. Când se pierde mingea, e mereu în sprint. E foarte bun jucător, mi-a plăcut tot timpul. 

Am văzut de la început că nu e un fotbalist de bandă și mi se pare că poate juca în centru, așa cum am văzut și la Darius Olaru”, a declarat MM la „Sport Report”, la Orange Sport. 

Adus pentru poziția de inter la FCSB, cifrele lui Băluță din stagiunea 2022-2023 nu sunt formidabile. A bifat 27 de apariții în toate competițiile pentru ocupanta locului 4 din campionatul Ungariei și a reușit numai două goluri. Are și 5 pase decisive.

VIDEO Imagini cu Alexandru Băluță surprinse de GSP în cantonamentul din Olanda

Citește și alte știri despre FCSB: 

Se felicită că a „evadat” de la FCSB, după două luni „horror” cu Neubert: „Cea mai bună decizie a carierei”

„Dacă primești un telefon de la palat?” » Marius Șumudică a dat răspunsul fără să ezite: „Aștept două-trei luni”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  04 Iulie 2023, 12:00

Știe cineva cine este Baluta și pe la ce echipe a fost și cam cât a jucat ? Ceva goluri ? În poze se vade un tip care pare mai ușor de sărit decât de ocolit .

andreizam
andreizam  •  04 Iulie 2023, 11:34

Nu caut sa mai rasfoiesc Ziarul dumneavoastră, ptr ca promovați asemenea caractere urate, ca acest Ganea. Rusine

Vezi toate comentariile (2)
Comentează