FOTBAL  »  Superliga  »  RETROGRADARE

Ionel Ganea nu știe câți fotbaliști vor mai rămâne la ASA după ce echipa a retrogradat: "Vrem să vedem potențialul jucătorilor tineri"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 mai 2017 20:02

Ionel Ganea, tehnicianul lui ASA Târgu Mureș, susține că viitorul echipei este incert după retrogradarea matematică în liga secundă. ASA a pierdut meciul cu Pandurii (0-1). 

"Este greu să vă spun cine o să rămână. Toată lumea așteaptă să se aprobe planul de reorganizare și apoi vom vorbi despre sezonul următor. Este un moment foarte greu pentru clubul ASA.

Conducerea vrea să vadă potențialul jucătorilor tineri pe care s-ar putea baza în sezonul următor. Din ce am înțeles, lucrurile sunt pozitive.

Am făcut un apel la jucători, indiferent de situație dorința mea e ca ei rămână profesioniști până la final. Mă gândesc că o marte parte din jucători vor să joace în Liga 1 și sezonul viitor", a spus Ganea la finalul meciului, la TV Dolce Sport.

ASA promovase în prima ligă la finalul sezonului 2009-2010, iar în sezonul 2014-2015 a terminat campionatul pe locul secund, după FCSB.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
lukasoil17
lukasoil17  •  19 Mai 2017, 23:28

*** ai castigat vre-un meci cu astia???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

montgomerry
montgomerry  •  19 Mai 2017, 23:26

Dar tie cine iti garanteaza ca vei ramane si sezonul urmator? Ferfelea sau Muresan?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează