FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - ASTRA 1-2

Ioniță a surprins reporterii după meciul contra Chiajnei, întrebat despre duelul Dinamo - CFR Cluj

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 noiembrie 2017 20:11

La finalul meciului pe care Astra l-a câștigat în fața Concordiei Chiajna, 2-1, Alexandru Ioniță a fost întrebat dacă o va susține pe CFR Cluj în duelul cu Dinamo, având în vedere că trupa lui Miriuță este principala contracandidată la ultimul loc de play-off.

Ioniță a afirmat că va ține cu  CFR Cluj, însă nu pentru ca Astra să profite de un pas greșit al lui Dinamo. "Țin cu CFR pentru că are culorile Rapidului", a spus Ioniță la LookTV.

În ce privește partida contra Chiajnei, fotbalistul Astrei s-a declarat mulțumit de rezultat, deși recunoaște că echipa sa nu a controlat clar meciul.

"Nu am dominat foarte clar meciul, dar contează că am luat cele trei puncte. Trebuie să luăm puncte și din meciul cu Steaua", a adăugat Ioniță.

Pe de altă parte, Andrei Marc, fundașul Chiajnei, este de părere că eliminarea lui Fota a făcut diferența în favoarea Astrei. 

"Prima repriză a fost a noastră. Dar acel fault care ne-a lasat în 10 oameni a fost scump. Adversarii nu au fost cu nimic mai presus decât noi. Au avut și ei puțină șansă în campionat, le-am urmărit meciurile", a spus Marc pentru sursa citată.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
haideusicfr
haideusicfr  •  20 Noiembrie 2017, 08:07
Postat de Costel Preoteasa pe 19 Noiembrie 2017, 23:05

Bravo tie Ionita esti adevarat rapidist ! Cinste tie !

CFR si Rapid ar trebui sa fie prietene. Au aceleasi culori pentru ca amandoua sunt echipe de " franari".

1819121944979915
Costel Preoteasa  •  19 Noiembrie 2017, 23:05

Bravo tie Ionita esti adevarat rapidist ! Cinste tie !

kulcsar
kulcsar  •  19 Noiembrie 2017, 23:07

Deja se stie care vor fi rezultatele meciurilor viitoare dintre Astra si CFR.Anul trecut ionita, cu i mic ,era fan Viitorul.Anul asta tine cu CFR pt ca are aceleasi culori cu FC *** giulesti.Asta mai are un pic si-l depaseste la ridicol pe celebrul Bloc-notes.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close