FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ioniță își atacă fosta echipă după transferul la CFR Cluj: "Puteam să ne despărțim mult mai frumos"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 ianuarie 2018 11:27

Alex Ioniță a oferit primele declarații în calitate de jucător al lui CFR Cluj și nu a ezitat să-și înțepe fosta echipă pentru condițiile ostile în care a plecat de la Giurgiu. 

"Mă bucur că am ajuns la CFR. Era dorinţa mea de când am auzit că sunt interesaţi de mine. Îmi pare rău că a trebuit să se numească «telenovelă» acest transfer. Am trăit clipe frumoase la Astra. Puteam să ne despărţim mult mai frumos.

Am făcut un pas înainte. Am ajuns la echipa de pe primul loc. Doresc să repet cel puţin performanţele avute cu Astra. Colegii m-au primit foarte bine. Nu mă aşteptam, am rămas impresionat. Prima dată când m-am transferat de la Rapid la Astra, patru zile nu am dormit. Acum mă simt de parcă aş fi aici de ceva timp. M-au primit foarte bine", a declarat Alexandru Ioniță, potrivit TV Digi Sport.

După ce a refuzat prelungirea contractului cu Astra, patronul Ioan Niculae l-a trimis pe Ioniță pe termen nelimitat la echipa a doua. În cele din urmă, fotbalistul de 23 de ani a fost cumpărat de la Giurgiu de CFR Cluj, liderul Ligii 1. 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
haideusicfr
haideusicfr  •  21 Ianuarie 2018, 13:52

La aceasta ora CFR are patru jucatori de Nationala. Cel putin. Ambitiosi ,dornici de succes . Brao CFR!

haideusicfr
haideusicfr  •  21 Ianuarie 2018, 13:51

Ionita ,un baiat de caracter. Succes lui!

883135188391540
Popa Corneliu  •  21 Ianuarie 2018, 13:29

Alt jucator "umflat" de mass-media!Un "smenar" care nu are valoare de fotbalist! Dupa ce Iordanescu "l-a asezat" in teren unde trebuia, acum se..."umfla-n pene!"

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close