FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - RAPID

Comentatorul a răbufnit în timpul meciului dintre Voluntari și Rapid: „O mizerie de decizie, o lașitate!”

FC Voluntari - Rapid // foto: Cristi Preda - GSP +32   FOTO
FC Voluntari - Rapid // foto: Cristi Preda - GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 08 februarie 2022 20:53 / Actualizat marti, 08 februarie 2022 21:14

Ionuț Angheluță, comentator Digi Sport, a izbucnit în finalul primei reprize a meciului dintre FC Voluntari și Rapid, în privința deciziei clubului gazdă de a pune la vânzare biletele de acces cu prețul de 100 de lei.

Împotriva Rapidului, conducerea FC Voluntari a adoptat deja-obișnuita strategie de a stabili prețuri uriașe pentru accesul la meci, lucru repetat de fiecare dată când ilfovenii primesc vizita echipelor cu un număr important de suporteri.

FC Voluntari le-a acordat doar 70 de bilete giuleștenilor, cu prețul de 100 de lei pe bucată. Această decizie a provocat o reacție dură din partea unuia dintre comentatorii meciului.

„Dărâmat” de Dan Petrescu » Cum a fost surprins jucătorul lui CFR după meciul cu UTA
CFR CLUJ - UTA 0-0
„Dărâmat” de Dan Petrescu » Cum a fost surprins jucătorul lui CFR după meciul cu UTA

Comentatorul a răbufnit în timpul meciului dintre Voluntari și Rapid: „O mizerie de decizie, o lașitate!”

În ultimul minut al primei părți, Ionuț Angheluță, comentator Digi Sport, a observat că „până la urmă, au intrat la meci câțiva suporteri rapidiști”.

„Probabil s-a tras la sorți, or fi plătit 2-3 oameni un bilet”, a adăugat el, ironic. Când colegul de comentariu a sugerat că decizia de a stabili un preț ridicat al biletelor a fost „mai degrabă o șicană”, Angheluță a intervenit:

„Nu, e o mizerie de decizie, o lașitate din partea celor de la Voluntari!”

Rapid și fanii echipei au răspuns dur 

De altfel, decizia gazdelor a provocat o reacție deplasată a fanilor Rapidului, care i-au insultat grosolan pe primarul din Voluntari, Florentin Pandele, pe soția acestuia, Gabriela Firea, și pe directorul general de al FC Voluntari, Bogdan Bălănescu.

În plus, Rapid a emis un comunicat de presă, în care a propus, printre altele, o plafonare a prețurilor pentru biletele la meciurile din Liga 1.

„FC Rapid București propune forurilor abilitate impunerea unui plafon al prețurilor la bilete, deși cluburile sunt instituții private. Ni se pare anormal ca prețul unui bilet de intrare să fie urcat la 100 lei doar pentru că la respectivul meci și-au anunțat prezența suporterii Rapidului. 

Este anormal ca și alte grupări cu numeroși fani să fie private de prezența acestora din cauza prețurilor prohibitive impuse de unele gazde cu galerii inexistente”, se arată în comunicatul alb-vișiniilor.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Budescu n-a prins încă primul 11 la Voluntari, dar face show unde poate » Execuție spectaculoasă înainte de meciul cu Rapid

Adrian Mititelu jr. a cerut instanței anularea interdicției de a intra pe stadioane timp de un an » Ce spune Jandarmeria

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (64)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  09 Februarie 2022, 19:15

Intr-un anume fel, este stilul rapidist!

valyomanyd
valyomanyd  •  09 Februarie 2022, 16:00
Postat de iulihenry14 pe 09 Februarie 2022, 14:37

Gradinescu e la Telekom, nu are treaba cu Look

Esti in eroare grava, atat pe Telekom cat si pe Look sunt aceeasi comentatori ! Adica, cei de la Telekom comenteaza si pe Look majoritatea meciurilor !

iulihenry14
iulihenry14  •  09 Februarie 2022, 14:37
Postat de cuviosulmafiot pe 09 Februarie 2022, 10:32

Pe „look”te pomenesti ca dai de Gradinescu?!Pai ala e„frate”cu Angheluța!

Gradinescu e la Telekom, nu are treaba cu Look

Vezi toate comentariile (64)
Comentează