FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENORUL ANULUI

Ionuț Chirilă face o alegere cel puțin ciudată: „El e cel mai bun antrenor din Liga 1. Cred că mi-ar pune probleme din punct de vedere tactic”

Articol de GSP - Publicat joi, 21 februarie 2019 17:28

Ionuț Chirilă (53 de ani) a surprins pe toată lumea când a ales cel mai bun antrenor din Liga 1 în persoana lui Eugen Neagoe (51 de ani), tehnicianul lui Sepsi Sf. Gheorghe.

Fostul antrenor de la Chiajna susține că Neagoe e singurul din Liga 1 care i-ar pune probleme „din punct de vedere al tacticii”.

Eugen Neagoe e, acum, cel mai bun antrenor din Liga 1. Cred că mi-ar pune probleme din punct de vedere al tacticii. El cu o echipă mică, Sepsi, a făcut o echipă care are o forţă colectivă. Nu doar Tandia face ce vrea acolo. Acum sunt bani, da, dar nu cred că la început au fost bani”, a declarat Ionuț Chirilă pentru Prosport.

Eugen Neagoe a ajuns la Sepsi în noiembrie 2017 și a prins deja 45 de meciuri pe banca covăsnenilor. Cu două etape înainte de finalul sezonului regulat, Sepsi se află pe locul 5, poziție de play-off, la două lungimi peste Viitorul, echipa de pe locul 7.

Ionuț Chirilă a antrenat de-a lungul carierei la Electromagnetica, CSM Focșani, Jiul Petroșani, UTA Arad, Concordia Chiajna, CSM Poli Iași și ASA Târgu Mureș.

Citește și:

Ionuț Chirilă dezlănțuit! Se autopropune în play-off: „Câștig campionatul la 10 puncte avans cu orice echipă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
aldo_m
aldo_m  •  22 Februarie 2019, 09:26

uitati va la el pare un copil amarat ajuns bogat datorita parintilor primul lucru si a luat GHIUL L A PUS PE MANA DREAPTA saracul taran bogat

aldo_m
aldo_m  •  22 Februarie 2019, 09:23

fratele marelui artst tudor chirila ,cred ca a terminat de vandut pantofi la monaco a inchis magazinul si a venit sa si mai dea o parere despre fotbalul nostru ,o sa fie invitat la tv si o sa repete tararache ,haldan .o sa spuna cum al impiedica lucescu sa antreneze ,saracul ionut cred ca a fost tratat de un medic fals pt ca el se crede antrenor

risc_mix
risc_mix  •  21 Februarie 2019, 19:50

Aaa, păi e și greu să-ți pună ție probleme cineva. Că oi fi și tu vreun mare antrenor. Ăsta e mai obraznic ca frate-su. Două nulități cu aere de mari valori. Iar dacă frate-su ar avea o scuză că mai ,,fumează” uneori, ăsta n-are scuze. E prost și atât.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează