FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Scandalul persistă la Poli Iași » Cioinac iese la atac, Ambrosie, fără reacție: „Conducerea e deja în vacanță”

Articol de - Publicat marti, 28 mai 2019 11:52

Adrian Ambrosie n-a dorit să comenteze atacurile lui Ionuț Cioinac, care a reproșat conducerii neachitarea unui salariu restant și a utilităților la apartamente: „Șefii sunt în vacanță!”. 

Miercuri va fi o zi crucială pentru viitorul Politehnicii. Președintele executiv Adrian Ambrosie așteaptă răspunsul lui Flavius Stoican la propunerea de prelungire a contractului, deși Gazeta a anunțat deja că antrenorul de 42 de ani s-a decis să plece.

„Vom vedea. În ceea ce mă privește, el e prima opțiune” spune Ambrosie. Și probabil tot miercuri se va lua o decizie și în privința lui Ionuț Cioinac.

Mijlocașul de 28 de ani, unul dintre favoriții lui Stoican, tocmai și-a prelungit contractul. Dar asta nu l-a împiedicat să-i atace pe conducători: „Sunt deja în vacanță!”. El le-a reproșat neachitarea unui salariu restant și a utilitățior la apartamentele închiriate pentru jucători într-un complex rezidențial din apropierea stadionului.

Deși anunțase în Ziarul de Iași că-l va sancționa pe Cioinac conform regulamentului de ordine interioară, Ambrosie a părut că bate în retragere: „Vom vedea. Analizăm. Nu mai vreau să-i răspund lui Cioinac”.

În schimb, președintele a lămurit problema utilităților: „Noi avem un contract pe club pentru acele apartamente, făcut de directorul general Horia Sabo. Și ne-am înțeles cu adminstratorul să plătim când ne intră în cont banii din drepturile TV.

Mai nou însă, ne-am decis să nu mai prelungim acordul și a trebuit să-i notificăm cu două luni înainte. Am făcut-o, iar ei au reacționat tăind curentul. Dar am rezolvat. Nu mai sunt probleme”.

20.000 €lunar plătește Politehnica pentru apartamentele închiriate jucătorilor într-un complex rezidențial din Iași

Citește și:

EXCLUSIV Poli Iași, săptămână horror! Ce au pățit jucătorii lui Flavius Stoican, la scurt timp după ce se îmbolnăviseră înaintea meciului cu Dinamo

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează