FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ionuț Lupescu, laude la adresa celor de la FCSB: "Am vrea să fie mai multe echipe la nivelul lor"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 februarie 2018 19:11

 Ionuț Lupescu, candidat la președinția Federației Române de Fotbal, a vorbit despre performanța reușită de FCSB în Europa League și despre rivalitatea cu Dinamo.

"Am vrea să fie mai multe echipe la nivelul celor de la FCSB. Ei au avut partea financiară de partea lor. Și-au permis să ia jucători mai mult decât celelalte echipe. Mai mult de asta, că e FCSB, Steaua, CFR sau Dinamo, ar trebui să fim toți români în serile europene.

Eu sunt dinamovist. E foarte bine să existe o rivalitate. Mereu am avut una cu cei de Steaua. Cu Ilie Dumitrescu eram prieten foarte bun, deși de la juniori am fost rivali" , a declarat Lupescu la TV Pro X.

"Nu poți compara FCSB de acum cu cei care au câștigat Liga Campionilor. Generația din 1986 juca alt fotbal, unul într-o viteză mai mare. Ceea ce mi-a plăcut la Steaua cu Lazio a fost faptul că au fost 7 sau 8 români în primul 11. În perspectiva echipei naționale e un lucru bun"Ionuț Lupescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
983732924972315
Soos Vilmos  •  23 Februarie 2018, 12:48

Asta ca sa nu mai tot dati inainte cu ura dintre dinamo si steaua , ca doar ambele sunt emanatii ale anilor 50 , iar lupestii si duckadamii sunt facuti din acelasi aluat.

stefan..
stefan..  •  23 Februarie 2018, 07:35

Încă un argument in ideea ca Lupescu ar fi o marioneta in fruntea frf. Noroc cu oamenii cu drept de vot care nu pot fi prostiti usor. Tot Burleanu va ramane.

bodrin
bodrin  •  22 Februarie 2018, 23:57

Lupescu ar vrea sa fie mai multe echipe la nivelul fcsb? Iaca ca avem... echipe de ***, cum ies din curtea proprie se fac de ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close