FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - ACS POLI TIMIȘOARA 1-0

Ionuț Popa a început anul fotbalistic plin de nervi: "Sepsi trebuia să aibă un eliminat! Drăghici a fost călcat pe tendoane"

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 februarie 2018 20:08

Ionuț Popa, antrenorul lui ACS Poli, a fost foarte nervos pe arbitrul Iulian Călin, care a fost la centru la partida pierdută pe terenul lui Sepsi, scor 0-1.

"Jocul a fost prea brutal. Să vedeți cum arată Drăghici, care a fost călcat pe tendoane. Șeroni la fel. Când apare sânge, jucătorul advers trebuie dat afară. În minutul 64 trebuia eliminat Vieira. I-am spus și arbitrului de rezervă că se joacă prea tare, peste limită. Au fost niște faulturi pe care le-am mai văzut doar la Divizia C, pe vremuri. 

Problemele de la Timișoara sunt aproape rezolvate. Conducerea a dat 3 salarii, azi au intrat banii din Cupa Ligii de anul trecut. Pe noi ne deranjează că eu nu am posibilitatea să-mi aliniez cel mai bun prim «11». Țigănașu, Cânu și Munteanu nu pot juca. Săptămâna viitoare, cu Voluntari, nu cred că vor juca Drăghici și Șeroni", a declarat Ionuț Popa la TV Telekom Sport.

Arbitrii partidei au fost: Călin Iulian (Ştefăneşti) - Danşa Ciprian Florin (Satu Mare), Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel). Rezervă: Marcu Florin Mihai (Oradea)

Celelalte meciuri ale etapei a 23-a:

2 februarie
Viitorul - Astra 1-1 Detalii AICI
3 februarie
18:00 Voluntari - Poli Iași
20:45 Gaz Metan - FCSB
4 februarie
18:00 Botoșani - Juventus
20:45 Dinamo - CSU Craiova
5 februarie 
20:45 CFR - Chiajna

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close