LIGA 1    •   ACS POLI TIMIȘOARA

Ionuț Popa a primit fundașul tunisian mult așteptat

Foto: www.imgrum.org / @totalfoot.tn

Foto: www.imgrum.org / @totalfoot.tn

Articol de — Cornel Biholari Vineri, 12 Ianuarie

ACS Poli Timișoara are un nou jucător în cantonamentul din Poiana Brașov. Sub comanda lui Ionuț Popa se pregătește mult așteptatul fundaș tunisian Alaeddine Bouslimi.Bouslimi are 27 de ani și până acum a jucat doar în campionatul intern din țara sa. De asemenea, de ieri, grupării bănățene i s-a alăturat din nou portarul Cătălin Straton.

Bouslimi a evoluat ultima dată la Hammam-Lif, formație cu care a retrogradat în eșalonul secund tunisian. În sezonul trecut, petrecut la aceeași formație, în elită – Ligue 1 Pro, fundașul central a fost foarte prolific. A marcat șapte goluri în 24 de apariții.

De-a lungul carierei el a mai evoluat la Stade Tunisien, EGS Gafsa, Club Africain și Zarzis, tot în primul eșalon. Deocamdată jucătorul african e în pregătiri cu formația de pe Bega.

A revenit Straton

Ionuț Popa îl are la antrenamentele de la Poiana Brașov și pe portarul Cătălin Straton. Acesta ar fi fost învoit în primele zile, deși s-a vorbit și despre posibilitatea ca el să plece în pauza de iarnă.

Bănățenii vor disputa primul joc din cadrul cantonamentului, joi, 18 februarie, de la ora 11, cu SR Brașov (L4 Brașov). Altfel, ACS Poli și-a aflat azi data exactă a primului jocului oficial din 2018. în etapa 23, bănățenii vor juca în deplasare cu Sepsi Sf. Gheorghe vineri, 2 februarie, de la ora 18.00.

Primul joc acasă e programat pentru data de 8 februarie, de la aceeași oră, cu FC Voluntari.

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase