FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA

Ionuț Popa dă de pământ cu jucătorii săi după remiza de la Ploiești cu Juventus: "Îi calc în picioare în aceste două săptămâni, sunt tâmpiți!"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 noiembrie 2017 22:50

Antrenorul celor de la ACS Poli Timișoara, Iounț Popa, e supărat pe jucătorii săi după 1-1 cu Juventus, la Ploiești. Tehnicianul bănățenilor se răzbună pe jucători, cărora le promite un program de pregătire spartan. 

"Își bat joc de munca echipei. Era singur Abraw, dai gol și faci 2-0. Era gata Cum să ratezi așa cum a făcut-o el? Puteam să iau bătaie dacă ăla n-o dădea în brațe la portar pe final. Nici nu mai știu ce să zic de rezultat.

Facem niște greșeli enorme! Cum să faci așa ceva? Tot antrenorul e de vină? Să mai plătească și ei. Normal că voiam să câștigăm, fiecare își dorește asta.

Normal că e presiune, o situație de stres. Dacă eu făceam ce trebuia să fac, eram în Columbia. Dacă eram acolo, portarul meu Curileac și Abraw erau împușcați. Escobar asta a pățit. Am pierdut atâtea puncte aiurea, aveam 28-29 de puncte", a zis Ionuț Popa la TV Digi Sport.

"Îi calc în picioare în aceste două săptămâni, sunt tâmpiți. Nu le dau liber, mă răzbun pe ei. Să plătească și ei acum, nu cu bani, cu sudoare. Nu numai eu să fiu de vină. Le dau pauză noaptea asta, până dimineață când ajungem la Timișoara. Le dau un program așa să le placă. Am făcut-o și la Iași, le-am dat 4 antrenamente și a venit primarul de mi-a zis că-i omor. Acum le dau Pizza, icre, să uite jocul de azi. Apoi antrenamente multe. Trebuie să uităm meciul ăsta și doar cu multe antrenamente faci asta. Până la Timișoara fac programul, unul frumos, așa ca pentru ei" Ionuț Popa la Telekom Sport

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
143835872916688
 •  09 Noiembrie 2017, 18:24

In seara asta sotia lui Curileac si fica sa Casandra au plecat singurele la Londra la fratele sau. A pierdut biletul si ocazia de a fi la imprena in acest timp.Chiar a-ti uitat ce a facut Curileac la Medias sezonul trecut?. NU MERITA (CURI) ASA CEVA.

polistul68
polistul68  •  07 Noiembrie 2017, 16:28
Postat de Dan Ionescu pe 07 Noiembrie 2017, 09:20

D-le Popa dati-le si banii si dupa umilinta.Multi au venit de la cluburi bunicele si fac foamea la Timisoara .Vasvari,Ciucur,Tiganasu.

Nu fac foame, stai linistit..fi convins ca daca au venit aici, au venit pt salarii mai mari....nu au venit ca e frumoasa Catedrala din centru.....si cum sunt restante de doar 2 luni....la majoritatea echipelor sunt restante...asa ca hais a nu le plingem de mil.a La ce fotbal se joaca in Romania, salariile sunt MULLLLLT prea mari.

230538197477070
Stefania Buia  •  07 Noiembrie 2017, 11:13

Adevarul ca audienta s-ar prabusi pt mecurile din Liga I daca nu am m-ai avea derby-uri Steaua-Dinamo. Din contra modelul cu playoff si playout a fost adoptat pt a avea mai multe meciuri derby.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează