FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ACS POLI TIMIȘOARA 7-0

Ionuț Popa, după ce a fost "dezintegrat" de FCSB: "Mi-e rușine de fotbal, mi-e rușine de mine!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 octombrie 2017 22:42

Ionuț Popa, tehnicianul lui ACS Poli, a comentat noua umilința istorică suferită de timișoreni în fața lui FCSB, scor 0-7. 

"E cel mai urât rezultat din cariera mea! Mi-e rușine de fotbal, mi-e rușine de mine. Cer scuze puținilor, dar adevăraților suporteri timișoreni. Dacă așa se prezintă jucătorii unei echipe de primă ligă... Am încercat să facem tot posibilul să nu ne facem de râs. Le-am cerut jucătorilor să joace cu mult curaj. Din păcate, n-au reușit să facă acest lucru. 

Echipa trece printr-o situație grea. Situația e determinată de absența multor jucători. Jucătorii sunt supărați pe ei, sunt supărați că nu le mai iese nimic, că nu mai au noroc. Se juca altfel dacă am fi reușit să marcăm la acea ocazie de la 0-2. 

Înțeleg că Straton a spus că nu are de ce să primească reproșuri din partea colegilor. Când iei șapte goluri într-un singur joc și portarul are o singură vină. Nu vreau să dau vina pe el. L-am introdus pe Straton în echipă în condițiile în care el a făcut recent niște demersuri pentru a primi niște bani. Straton nu are să voie să vorbească după un asemenea meci despre colegi", a declarat Ionuț Popa, la Look TV. 

Citește aici cronica meciului FCSB - ACS Poli Timișoara 7-0 

VIDEO cu golurile partidei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
haideusicfr
haideusicfr  •  23 Octombrie 2017, 11:47

Domnule Popa,capul sus. Erai fericit cand ai umilit CFR-=ul. Asta e viata de antrenor intre "Agonie si extaz". Si Dan Petrescu incepe sa aiba probleme. Nu a gestionat cum trebuie altitudinea. Foarte dura meserie ,ai toata raspunderea.

mosvasile
mosvasile  •  23 Octombrie 2017, 10:55

Ce credeai dom profesor ? Arbitrul n-a mai fost ca in meciul cu Dinamo sa va dea asa minune de penalti -portarul respinsese mingea iar in cadere, l-a atins pe atacant ! Dar aici nici nu se punea problema !Cu FCSB a fost penibil, dar astea sunt neplacerile conditiei de vasalitate,fata de un "investitor",care de,transfera jucatori !

onduku
onduku  •  23 Octombrie 2017, 10:53

:)))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează