FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Sfatul unui fost jucător de la Viitorul: „Asta e important. Impresarii își văd doar partea lor”

Ionuț Puțanu
Ionuț Puțanu

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 mai 2022 09:42 / Actualizat vineri, 20 mai 2022 10:37

Ionuț Puțanu (28 de ani), fost fundaș central la Viitorul, în prezent legitimat la Pforzheim în liga a 8-a din Germania, a fost invitat în această dimineață la GSP Live, unde a vorbit despre influența impresarilor în viața fotbaliștilor.

Puțanu a povestit cum a fost păcălit de un impresar, în 2016, când a plecat de la Viitorul pentru a semna cu un club din 2.Bundesliga.

Românul care nu a dus mâna la inimă în timpul imnului explică: „Am făcut un sezon bun și nu m-a sunat nimeni de la națională ... Dacă va veni un semn din Ungaria, nu voi refuza”
FINALA CUPEI
Românul care nu a dus mâna la inimă în timpul imnului explică: „Am făcut un sezon bun și nu m-a sunat nimeni de la națională ... Dacă va veni un semn din Ungaria, nu voi refuza”

Ionuț Puțanu: „Impresarii își văd doar partea lor”

„Am avut un impresar care mi-a zis că mă duce aici (n.r. - în Germania), în Liga a doua. Pe alte sume față de cele pe care aș fi jucat în țară. Eram tânăr, încântat de sumele din contract. Am ajuns aici, dar lui nu îi conveneau sumele pe care trebuia să le primească și am rămas singur într-o țară străină. 

Pasul deja îl făcusem, am rupt contractul cu Viitorul. Am fost primul care a putut să rupă contractul de acolo. Am mers pe mâna acestui domn. Nu are rost să-i dau numele. Un sfat pentru tineri: cel mai important e să asculte de părinți, să aibă continuitate. Impresarii își văd doar partea lor”, a spus Ionuț Puțanu, la GSP Live.

Fostul jucător de la Viitorul a povestit cum a ajuns apoi în Liga a patra, înainte să se accidenteze grav: „Am ajuns aici și s-a produs un colaps. Clubul Kalstrhue nu m-a mai vrut. Impresarul mi-a spus. Apoi m-am dus la sora mea, în țară nu voiam să mă mai întorc.

Am zis să încerc la o echipă bună din zonă. Cea mai bună era Kalstrhue și am zis să încerc la următoarea, Nottingen din Liga a patra. Am zis să încep undeva repede, că era august. M-am dus singur și deja îmi făcusem planul cum să ajung în liga a doua, până să vină accidentarea”.

VIDEO Sfatul lui Ionuț Puțanu: „Asta e important. Impresarii își văd doar partea lor”

Citește și:

Victoria lui Sepsi a lămurit totul! Cine joacă barajul pentru ultimul loc de Conference

Contrastul incredibil dintre FCSB și CFR Cluj la nivel european » Echipa lui Becali e cu spatele la zid, campioana într-o poziție extrem de avantajoasă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  20 Mai 2022, 12:22

Impresarii au distrus fotbalul cu lacomia lor, alaturi de legea Bosman.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  20 Mai 2022, 11:40

da

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  20 Mai 2022, 11:39

ghinion....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează