FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionuț Șerban, comparat cu marele Gianluigi Buffon: „Va juca la Dinamo până la 45 de ani” » „Are cel mai bun contract din istorie”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 07 martie 2019 18:42

Fostul internațional Răzvan Raț și fostul antrenor al lui Dinamo Claudiu Niculescu au vorbit despre contractul incredibil pe care Ionuț Șerban (23 de ani) îl are la formația alb-roșie.

„Contractul respectiv e cel mai bun din istorie pentru jucător și pentru Vasile Șiman. E un contract senzațional”, a spus Răzvan Raț.

Claudiu Niculescu l-a completat, la TV Digi Sport, pe fostul fundaș al lui Șahtior: „Nu știu ce clauză are, știam doar că nu poate fi lăsat liber. Deci poate juca până la 45 de ani. Va fi ca Buffon. Nu știam că trebuie să joace 4 meciuri pe sezon. Eu i-am dat șansa în Cupă. Eu mă întreb cum vor decurge lucrurile dacă el va dori să joace până la 45 de ani?”.

ionut serban dinamo
Ionuț Șerban în tricoul lui Dinamo

  • Ionuț Șerban e „prizonierul” unei clauze impuse de Vasile Șiman, patronul Sportului Studențesc, conform căreia roș-albii trebuie să-i plătească un milion de euro dacă îi reziliază contractul lui Șerban sau dacă îl împrumută la altă echipă.

1gol în 64 de meciuri jucate în toate competițiile a reușit Ionuț Șerban la Dinamo, în 5 ani

50.000 €a ajuns să valoreze Ionuț Șerban, conform transfermarkt.de. În 2014 valora 650.000 €

Citește și:

Rednic pregătește o revenire-surpriză la Dinamo » Va miza din nou pe Șerban, jucător cu 2 minute în acest sezon: „Suntem obligați să îl băgăm”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
magic4ever
magic4ever  •  08 Martie 2019, 13:33

El poate sa ceara acum contract de 20.000-50.000 euro pe an si daca Dinamo nu ii reinoieste contractul si pleaca liber de contract trebuie sa ii plateasca lui Siman 1.000.000 euro...conducere de 2 bani :)

124104888717647
Gheorghe Pop  •  08 Martie 2019, 11:17

Nu stiu de ce toti se grabesc sa-l catalogheze drept un fotbalist terminat. Are o varsta care inca ar permite performanta cu o pregatire adecvata, mai ales ca a fost un jucator promitator cand a aparut la Sportul Studentesc. Cu ROI de la club ar putea fi recompensat in caz de performanta sau diminuate castigurile daca nu face o pregatire buna sau nu duce o viata sportiva adecvata. Hai sa-l resuscitam aici se vede meritul ntrenorului.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  08 Martie 2019, 08:57

Belferie !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează