FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Iordănescu dă cărțile pe față! Explică de ce a plecat de la Astra și atacă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 aprilie 2018 13:45

Edward Iordănescu a plecat de la Astra, fiind înlocuit de Gigi Mulțescu, și a vorbit despre motivele care au dus la despărțirea de echipa din Giurgiu, la care a venit în vară.

"Am făcut o muncă extrem de grea.  Aveam 13 jucători și am luat copii în cantonament, ca să facem o pregătire centralizată. Obiectivul era să reconstruim echipa, iar din punctul meu de vedere ne-am autodepășit

Nu m-a dat nimeni afară, ci a fost inițiativa mea, în urma unei discuții purtate a doua zi după meciul cu Viitorul. Au fost câteva săptămâni în care nu a existat comunicare. Înainte era un dialog cu patron, discutat și argumentam orice idee. Mereu ajungeam la un consens. După intrarea în play-pff, dialogul a dispărut.

Contractul meu era unul complex. Mai aveam un an și am fost abordat de conducere pentru că exista o dorință pentru a continua colaborarea. E adevărat că exista o clauză pentru rezilierea unilaterală și din acest motiv nu am putut să zic eu că plec. Asta s-a întâmplat în urma unor discuții, totul a fost de comun acord.

Am considerat că nu mai am puterea să îi protejez pe jucători. Am format la Astra un grup bun. Totuși, dacă în mijlocul drumului impui un obiectiv nerealizabil, situația se schimbă într-una grea", a spus Edi Iordănescu la Pro X.

Citește și: Despărțire în lacrimi pentru Edi Iordănescu » Imagini emoționante

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează