FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ipoteză SF lansată de Dănciulescu în această seară: "Nu s-au mai văzut împăcări? Eu cred că se poate remedia situația"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 septembrie 2018 20:57

Ionel Dănciulescu și-a dat demisia din funcția de director general al lui Dinamo și a fost chiar criticat de Florin Bratu că a făcut anunțul în ziua meciului cu Poli Iași, pierdut cu 0-1.

Totuși, Danciu militează pentru menținerea lui Bratu în funcția de antrenor și propune o împăcare între tehnician și Dan Nistor.

"Nu s-au mai văzut împăcări? Eu cred că se poate remedia situația. Ar fi cea mai mare greșeală ca Florin Bratu să fie demis în acest moment", a declarat Dănciulescu în această seară, la TV Digi Sport.

Florin Bratu și Dan Nistor se află într-un conflict dur, izbuncit la finalul înfrângerii de la Iași, 0-1. Tehnicianul l-a acuzat pe mijlocaș că a destabilizat atmosfera din vestirar, în timp ce Nistor a oferit reacția azi: "Dacă Bratu rămâne, eu plec".

Vezi și:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  22 Septembrie 2018, 21:54

RAJ kapur ,drum bun ,succes la BAC !!!!!!!!!!

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  22 Septembrie 2018, 21:31

c impacari ba *** , dute *** in lumea ta si lasa dinamo in pace , atat tu cat presedintele clubului !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează