FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - CFR 0-3

Ironia clujenilor după ce FCSB a așteptat ajutor din partea echipei lui Niculescu: "Au fost voluntari" » Ce a uitat Gigi Becali

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat duminica, 03 decembrie 2017 09:01

CFR-ul lui Dan Petrescu a trecut ca expresul, vineri seară, prin "gara" din Voluntari. Victorie cu 3-0 în fața echipei primarului Florentin Pandele, de la care nașul Gigi Becali avea așteptări mari:

"CFR n-o să bată niciodată la Voluntari, acolo e spiritul meu. E finul Pandele patron. Îi motivează el pe jucători, nu ştiu ce face. Voluntari e o echipă bună. Finul meu e foarte naţionalist şi când joacă cu ungurii...".

"Au fost foarte voluntari"

Afirmații pentru care Iuliu Mureșan, președintele clujenilor, n-a ezitat să-l taxeze pe patronul FCSB. "Nu știu ce a vorbit Becali cu finul Pandele, dar le-a ieşit pe dos. Ceva s-a scurtcircuitat în povestea lor, că nu au funcţionat nici liniile de apărare, nici cele de atac. Ca să fac o glumă, au fost foarte voluntari", a comentat Mureșan la ProX.

"Nimic din ce-am pregătit"

Așa de slab au jucat ilfovenii că l-au lăsat mască pe antrenorul Claudiu Niculescu: "Sunt foarte dezamăgit, abia îmi găsesc cuvintele. Băieții n-au respectat nimic din ce-am pregătit la antrenamente. Știam că vom întâlni o echipă care profită de toate erorile adversarului și i-am făcut trei cadouri. Diferența a fost făcută de gafele noastre. Le-am zis că nu trebuie să pierdem mingea în treimea proprie și chiar asta am făcut la primul gol încasat". 

2
erau meciurile din acest campionat în care Voluntari mai încasase 3 goluri acasă: 1-3 cu Botoșani, în etapa a 4-a, și 1-3 cu Dinamo (etapa a 8-a)

eșecuri acasă era bilanțul ilfovenilor în retur, până la acest 0-3 cu CFR. Remizaseră, 0-0, cu FCSB, Juventus și Viitorul

8 puncte 
o separă în clasament pe CFR, locul 1, de FCSB, care joacă în această seară

"Nici nu visam să bat Voluntariul cu 3-0. Mi-a fost teamă de acest meci"
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Ce a uitat Gigi

Când și-a pus speranțele într-un ajutor din partea lui Pandele, Becali a uitat ceva. La finalul meciului din 14 octombrie, Voluntari - FCSB 0-0, în timp ce antrenorul Claudiu Niculescu vorbea în fața camerelor TV, jucătorii ilfoveni l-au acoperit la un moment dat cu înjurături la adresa roș-albaștrilor.

Iar Laurenţiu Marinescu, care în stagiunea 2010-2011 a jucat la Steaua, dezvăluia apoi că mulţi dintre colegii săi, printre care şi el, nu simpatizează cu FCSB: "Acesta și este motivul pentru care ne-am manifestat zgomotos".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
985779924765935
George Udrescu  •  03 Decembrie 2017, 14:41

Pare clar ca Steaua nu mai ia în vecii vecilor titlul. Cauze si motive sunt destule, soluții nu. Câtă vreme jucătorii celorlalte echipe spun ca urăsc Steaua și ar da 5 ani din viață să piardă Steaua campionatul, nu au nici o șansă.

ando89
ando89  •  03 Decembrie 2017, 13:51

Nea jijica se crede Napoleon.

10202925648180625
Eugen Qy  •  03 Decembrie 2017, 13:41
Postat de sexilian pe 03 Decembrie 2017, 11:28

incurcate este caili ***,nema ajutor,daca finu .....poate face si colentina fo ciudatenie si sigur tarla mare intra in rk,ajuta-i DOAMNE,ca acolo e raiul lacomiei si prostia e bine sanatoasa ceiace ii dorim vesnic,in frunte dupa locul doi,cu drag brrrrrrrrrrr

De ceea ce doresti TU, altora, sa ai parte, tu si echipa pe care o sustii !!! Si asta atata timp cat ai numai ura si rautate in minte si in suflet !!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează