FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR, AZI, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

Ironie maximă » CFR contestă arbitrul cu FCSB, dar arbitrii au făcut-o pe CFR lider!

Bârsan a terminat două facultăţi, cea de Educaţie Fizică și cea de Drept. Ocupaţia de bază e jurist
Bârsan a terminat două facultăţi, cea de Educaţie Fizică și cea de Drept. Ocupaţia de bază e jurist

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 februarie 2018 00:00

Şefii clujenilor susţin că nu e normal ca un bucureştean să oficieze la derby, însă raportul erorilor pro-contra din primele 23 de etape arată că echipa cea mai avantajată de arbitri e chiar CFR!

"De ce un arbitru din Bucureşti poate arbitra o echipă din Bucureşti pe Arena Naţională, dar unul din Cluj nu poate să arbitreze un meci al CFR-ului? Este o discriminare. Acum arbitrează Bârsan, care e din Bucureşti şi, din ce ştiu eu, nici măcar nu e pe lista FIFA, iar centralii cu ecuson internaţional sunt mai buni decât ceilalţi. Chiar mă mir foarte tare că nu va oficia un arbitru FIFA". Declaraţia îi aparţine lui Iuliu Mureşan, a fost făcută la TV Digi Sport şi scoate la suprafaţă nemulţumirea CFR-ului cu privire la numele celui care va conduce meciul de azi.

CFR, 6 erori decisive pe plus

Clujenii contestă delegarea, dar şi principiile prin care CCA au realizat această delegare, însă realitatea din actualul campionat e cu totul alta faţă de ceea ce lasă să se înţeleagă şeful liderului. CFR este echipa care a fost susţinută cel mai mult de brigăzile de arbitri. GSP ţine de ani buni o evidenţă strictă a marilor greşeli de arbitraj. Etapă de etapă, meci de meci. În actualul sezon, după 23 de runde, CFR are un surplus de 6 erori decisive în raportul pro-contra, primind 5 puncte cadou de la arbitri.

Caseta meciului, click pe imagine pentru zoom:

Cum ar arăta clasamentul fără intervenția arbitrilor și care e victima preferată a arbitrilor aflați doar din ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (60)
983732924972315
Soos Vilmos  •  10 Februarie 2018, 18:02

Nu aveti curaj sa semnati mizeriile publicate ?

haideusicfr
haideusicfr  •  10 Februarie 2018, 16:55

Barsan e cel ce le-a mancat punctele CFRistilor la Botosani.Omrani a fost faultat de la spate in careu ,trantit jos si in loc de 11 metri a fost dat afara.Norocul bucuresteanului ( ei au voie sa arbitreze in Bucurestri !-si echipe bucurestene)) e ca Omrani e suspendat .S-o fi gandit arbitrul de la meciul CFR- Chiajna ca poate recalcitrantul Omrani nu l-uitat pe Barsan.

haideusicfr
haideusicfr  •  10 Februarie 2018, 16:52
Postat de gido pe 10 Februarie 2018, 14:04

stilul lui craitoiu ... ii e rusine sa se mai sa semneze ...el face zeci de statistici ... din care reiese ca fcsb e cea mai...

Stucan .Craitoiu s-a echilibrat.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează