FOTBAL  »  Superliga  »  MUTARE

OFICIAL Alexandru Ișfan, prezentat oficial la noua echipă din Superligă

Articol de - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2024 21:02 / Actualizat miercuri, 17 ianuarie 2024 21:02

Alexandru Ișfan (23 de ani) va pleca de la Universitatea Craiova și va continua în Superliga. După ce U Cluj și Hermannstadt au refuzat să-l transfere pe jucătorul oltenilor, acesta va merge la Petrolul sub formă de împrumut.

UPDATE 20:30 / Ișfan, prezentat la Petrolul

Alexandru Ișfan, prezentat oficial la noua echipă din Superligă

Extrema dreapta de 23 de ani a bifat 11 meciuri pentru olteni, însă nu a impresionat, iar astăzi a fost prezentat oficial la Petrolul. 

Este dorit în Serie A, dar el pregătește duelul cu Dinamo și lupta pentru play-off: „Va fi greu, nu un miracol”
INTERVIU
Este dorit în Serie A, dar el pregătește duelul cu Dinamo și lupta pentru play-off: „Va fi greu, nu un miracol”

Petrolul, prima reacție despre împrumutul lui Ișfan: „Suntem aproape”

Președintele Petrolului, Claudiu Tudor, a oferit prima reacție în legătură cu împrumutul lui Alexandru Ișfan de la Craiova. „Da, suntem aproape. Este un «deal» foarte bun pentru noi, este vorba de un împrumut pe un an și jumătate, cu opțiune de cumpărare”, a precizat Claudiu Tudor, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Ișfan nu a înscris niciun gol și nu a oferit vreun assist în tricoul Craiovei. Adus pentru 650.000 de euro de la FC Argeș, în ianuarie 2023, Ișfan a avut prestații modeste la olteni și nu a reușit să se impună în echipa de start. Are, în total, 27 de meciuri, în care a dat doar o pasă de gol.

Alexandru Ișfan a fost refuzat de U Cluj și Hermannstadt

Antrenorul Universității Craiova, Ivaylo Petev, a decis că ar fi bine ca Alexandru Ișfan să fie împrumutat până în vară pentru a bifa mai multe minute decât i-ar putea oferi el în Bănie.  

Din informațiile Gazetei, U Cluj a fost prima care i-a spus „pas” lui Ișfan, iar la fel a reacționat apoi și FC Hermannstadt. Marius Măldărășanu l-ar fi putut folosi în centrul liniei mediane, pe postul lăsat liber de Baba Alhassan, transferat la FCSB.

Însă sibienii au făcut pasul înapoi din cauza declinului accentuat al mijlocașul ofensiv transferat de olteni în urmă cu an, de la FC Argeș.

Rămâne de văzut cum va fi evoluția lui Ișfan, care are șanse mai mari să evolueze la Petrolul, iar în cazul în care va impresiona, ploieștenii îl pot transfera definitiv.

VIDEO. Lukas Zima, portarul Petrolului, numește idolul copilăriei sale și cel mai bun adversar pe care l-a întâlnit în carieră: „El era, 100%!”

Citește și:

Agentul lui Andrea Compagno confirmă oferta

Daniel Pancu, fizic de invidiat la 46 de ani » Regulile pe care le respectă cu strictețe și ce îl sperie: „După 40 de ani, intervine sarcopenia”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (8)
dandana
dandana  •  18 Ianuarie 2024, 00:54

Copilul asta va juca fotbal doar la echipe fără pretenție. Nu rezistă presiuni acolo sus. Rău nu este, dar cred ca va ajunge tot pe la Argeș într-un final

pittt
pittt  •  17 Ianuarie 2024, 20:20
Postat de Karkaleki pe 17 Ianuarie 2024, 18:33

Daca te-ai fi uitat si la meciurile "Universitatii Craiova" intelegeai de ce e Isfan "tzeapa". Nu numai pe GSP. Asa e el. Iar "Domnul Rotaru" asa e el, tzepos. Ia tzeapa la foc automat. Este rolul lui in fotbalul romanesc. Sa ia tzeapa

Aici faci o confuzie! Ăla ”tzepos la foc automat” e Mititelu. Nu cred că există cineva pe lumea asta care să nu-i fi dat. Dacă știi tu pe cineva,spune-ne și nouă. Și el vă dă vouă. Nici n-ar avea cui altcuiva.

ultrasStiinta
ultrasStiinta  •  17 Ianuarie 2024, 20:20
Postat de nea_marin pe 17 Ianuarie 2024, 17:54

Culca-te Marcele! Nu ai lust tratmentul!

Nea marine…..bre….. ai încurcat literele, bre… încearcă școală, bre..

Vezi toate comentariile (8)
Comentează