FOTBAL  »  Superliga  »  BELGIA

Își fac bagajele? Rednic și Teja pleacă de la Mouscron? Anunț important: "Echipa n-a luat licența"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 mai 2017 12:33

Mihai Teja, secundul lui Mircea Rednic de la Mouscron, a vorbit despre situația echipei lor în Belgia. Mouscron ocupă locul 3 după 7 etape în play-off-ul de Europa League. Are 8 puncte, cu 11 sub Genk. 

Fostul tehnician al lui Dinamo a vorbit și despre șansele la titlu din Belgia, dar și din România. 

"Pe 20 mai se termină sezonul. În continuare se dă lupta pentru toate locurile europene disponibile. Dacă băteam la Lokeren acum eram pe locul 2. Nu e rău nici aşa, urmează să jucăm cu Genk acasă şi sper să facem o figură frumoasă.

Noi nu avem un obiectiv anume, noi trebuia să ne salvăm de la retrogradare, ceea ce am şi făcut şi promovarea anumitor jucători. Cristi Manea a jucat în ultimele două meciuri, a făcut-o foarte bine că fundaş dreapta. Este în creştere de formă şi sperăm să facă pasul la un nivel mai ridicat, asta îşi doreşte.

Nu se ştie dacă noi vom continua, eu şi Mircea Rednic, clubul nu a luat licenţă pentru campionatul intern, dar am înţeles că se va rezolva. Eu mi-aş dori să rămân în Belgia, dar nu se ştie nimic acum, pot să şi revin în Liga 1.  Legat de titlul, cred că Anderlecht îl va lua. În România, o văd pe Viitorul campioană", a zis Mihai Teja la SportTotalFm. 

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează