FOTBAL  »  Superliga  »  INTER MILANO - ATLETICO MADRID

Italienii nu uită și se tem de Istvan Kovacs » Gazzetta dello Sport atrage atenția privind delegarea românului la Inter - Atletico

Articol de - Publicat duminica, 18 februarie 2024 17:52 / Actualizat duminica, 18 februarie 2024 19:12

Gazzetta dello Sport a analizat decizia UEFA de a-l delega pe Istvan Kovacs la meciul Inter Milano - Atletico Madrid, care va avea loc marţi, de la ora 22.00, în manşa tur a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

  • Inter - Atletico Madrid va fi liveTEXT și live AUDIO pe GSP.ro. Și în direct pe Prima Sport, Orange Sport și Digi Sport

Cea mai cunoscută publicație din Italia a dedicat un articol delegării lui Istvan Kovacs la partida de pe „Giuseppe Meazza”. Iar italienii fac referire la partida dintre AC Milan și Napoli (1-0, prima manșă a sfertului de finală din Liga Campionilor) din 12 aprilie 2023.

Surpriză mare în Europa » Zinedine Zidane negociază cu un nume uriaș!
TRATATIVE
Surpriză mare în Europa » Zinedine Zidane negociază cu un nume uriaș!

Ce scrie Gazzetta dello Sport după delegarea lui Istvan Kovacs la Inter Milano – Atletico Madrid

„Arbitrul român revine după controversele de la AC Milan – Napoli, din precedenta ediție a Ligii Campionilor. Anul trecut, pentru Istvan Kovacs, Liga Campionilor a venit cu rezultate foarte proaste. Arbitrajul din meciul Milan - Napoli nu a convins pe nimeni, în special pe cei de la Napoli, care au făcut o plângere prin care au solicitat despăgubiri de la UEFA. 

Nici forul internațional nu a fost încântat de prestația arbitrului român și i-a încheiat după aceea sezonul european, fără a-l mai desemna mai departe în competiție. Dar acum ajunge din nou în Italia. Românul va conduce la meciul Inter - Atletico Madrid. Acest lucru vine ca urmare a prestației bune pe care a avut-o la AC Milan - Borussia Dortmund, din grupele acestui sezon.

Kovacs va face 40 de ani în septembrie. S-a născut la Carei, România, din tată maghiar și mama româncă. Iar când nu e pe teren, lucrează ca profesor de educație fizică. Este arbitru internațional din 2018 și a condus Roma – Feyenoord în finala Conference League. A fost la Cupa Mondială din 2022, dar nu a condus niciun meci”, a notat Gazzetta dello Sport.

Primul meci după ce a distrus Sepsi - CSU Craiova

Istvan Kovacs a făcut praf ultimul joc pe care l-a avut în Superligă, Sepsi - CSU Craiova 1-3, jucat pe 4 februarie. Acesta a avut șase greșeli imense de arbitraj, cinci dintre acestea fiind pro-Universitatea Craiova. (Detalii AICI)

De două etape, el nu a mai primit niciun meci în Superligă,  chiar dacă Comisia Centrală a Arbitrilor nu comunică suspendările oficialilor, Kovacs e reținut de la delegări pentru acele erori.

Ce probleme a avut în Liga Campionilor Istvan Kovacs la Milan - Napoli 

Arbitrul din Carei a fost în centrul atenției în trei rânduri. În minutul 44, „centralul” român i-a arătat cartonașul galben lui Stefano Pioli, antrenorul gazdelor, din cauza protestelor vehemente. Cei doi au discutat timp de câteva secunde, apoi lucrurile s-au calmat.  Imediat după fluierul de start al părții secunde, Kovacs a avut probleme cu dispozitivul de comunicare montat pe braț. 

Meciul a fost întrerupt mai bine de un minut, până când situația a fost remediată. Horațiu Feșnic, arbitrul de rezervă, a dat și el o mână de ajutor.

În minutul 74, Kovacs i-a arătat al doilea cartonaș galben lui Zambo Anguissa. Camerunezul și-a lovit evident adversarul în stomac. Napoli a protestat însă, considerând că „centralul” ar fi trebuit să sancționeze o intrare precedentă asupra lui Kvaratskhelia. Dacă fluiera fault acolo, nu s-ar fi ajuns la intervenția lui Anguissa.

VIDEO Premier GSP » „Tunarii”, la două puncte în spatele liderului Liverpool. Costel Pantilimon: „Mi-e greu să o vad campioană pe Arsenal”

Citește și: 

Cine e Denisa, iubita lui Istvan Kovacs, care a făcut furori în această săptămână în București
GALA SPORTULUI
Cine e Denisa, iubita lui Istvan Kovacs, care a făcut furori în această săptămână în București

Real Madrid se împiedică din nou cu Rayo Vallecano, echipa lui Andrei Rațiu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
giorgio70
giorgio70  •  18 Februarie 2024, 23:25

Da,*** cu...mac ! Napoli, daca era buna...trecea de Milan fluierand|!!! Dar , ups....nu a putut, si a dat vina pe albitru! Ia sa vdeti ce o sa se planga Simeone, dupa meciul asta!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

14abcdefgh14
14abcdefgh14  •  18 Februarie 2024, 19:58

Titlu alternativ: Dar evident că pentru câteva clickuri în plus alegeți o conotație negativă. Haideți să ne susținem conaționalii care fac performanță în Europa.

Tzunnny
Tzunnny  •  18 Februarie 2024, 19:05

S-au gasit sa vorbeasca italienii, s-au calificat datorita arbitrilor sa nu uite asta, normal nu au ce cauta la EURO.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează