FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCU CRAIOVA

FOTO Iulian Dima și Szabolcs Kovacs, decizii controversate în Iași - FCU Craiova » „Roșu” anulat și eliminare dictată pentru adversari, la două minute distanță

FOTO: Captură TV @Orange Sport 1 +9   FOTO
FOTO: Captură TV @Orange Sport 1

Articol de , - Publicat duminica, 22 octombrie 2023 17:31 / Actualizat duminica, 22 octombrie 2023 20:45

„Centralul” Iulian Dima a luat două decizii controversate în repriza secundă a meciului Poli Iași - FCU Craiova, din runda cu numărul 13 a Superligii, la scorul de 1-0.

În minutul 61 al înfruntării din Copou, Ionuț Ailenei, portarul gazdelor, a ieșit hazardat la 20 de metri de linie. Nu și-a calculat bine pașii și l-a busculat pe Aurelian Chițu. Ailenei l-a lovit cu capul în zona umărului, atacantul lui FCU Craiova având nevoie de îngrijiri medicale.

FOTO. Iulian Dima, decizii controversate în Poli Iași - FCU Craiova

+5 FOTO

Iulian Dima a arătat inițial direct cartonașul roșu. Szabolcs Kovacs, oficialul din camera VAR, l-a chemat pe „central” să revadă faza pe monitorul de la marginea terenului. Dima s-a răzgândit, a întors decizia și l-a avertizat pe portar doar cu „galben”. Oltenii au protestat, dar în zadar.

Staff-ul oaspeților a luat foc la acțiunea imediat următoare. Aflat în duel cu Sergiu Buș, Leo Lacroix a încercat să protejeze mingea. L-a șters pe atacantul ieșean cu mâna aproape de zona gâtului, un contact lipsit de intensitate. Dima n-a stat pe gânduri și i-a arătat elvețianului al doilea cartonaș galben.

Iulian Dima și Szabolcs Kovacs, decizii controversate în Iași - FCU Craiova » „Roșu” anulat și eliminare dictată pentru adversari, la două minute distanță
FOTO: Captură TV @Orange Sport 1

Lacroix a reacționat violent. A lovit un panou de publicitate în drumul spre vestiare.

Reacția lui Sergiu Buș: „Lacroix m-a lovit în maxilar. Am fost oportunist, a fost o șmecherie fotbalistică”

Sergiu Buș (30 de ani) a explicat pentru GSP.ro duelul controversat cu elvețianul Leo Lacroix: 

„Știam că Lacroix avea galben și am forțat acolo. Am știut că va dribla și va întoarce mingea. El fiind mai înalt, a vrut să protejeze, a întins brațul, dar m-a lovit cu cotul în maxilar. Am simțit momentul, am fost oportunist. Nu pot să spun că mi-a rupt gura, Doamne ferește!, dar m-a lovit. 

N-am simulat, nu sunt genul, chiar m-a lovit în maxilar. Când m-a lovit, atunci am și căzut. Recunosc, am căutat contactul și am profitat că m-a lovit. Cum se spune, a fost o șmecherie fotbalistică”.

Citește și alte știri din Superligă: 

FCSB nu are voie să aibă emoții cu Voluntari! » Doar Olaru și Coman valorează cât tot lotul ilfovenilor!

EXCLUSIV Verdict dur după Farul - U Cluj: are ruptură musculară și va lipsi o lună!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
GionVaiani
GionVaiani  •  24 Octombrie 2023, 09:12

Nu era de rosu, nu conteaza ca avea sau nu treaba cu balonul...Toti care fac faulturi in astfel de situatii nu au treaba cu mingea fie ca sunt aparatori sau portari. Pe jumatate mititeii se victimizeaza degeaba. Au luat totusi rosu gratuit in urma unei simulari. Ar trebui revazute la VAR si galbenele atunci cand se cumuleaza si o echipa ramane in 10.

ionica007
ionica007  •  24 Octombrie 2023, 06:55
Postat de H2SO44 pe 23 Octombrie 2023, 19:45

Pai am spus eu că trebuia să ia cartonaș roșu în postură de ultim apărător? Trebuia roșu pentru că și deoarece nu a avut nici o treabă cu bășica ,bolovane

Logica ta ''acida'' ***...:) Chiar nu pot cobora la nivelul tau, cu toata bunavointa...:)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

H2SO44
H2SO44  •  23 Octombrie 2023, 19:45
Postat de ionica007 pe 23 Octombrie 2023, 10:31

Jalnicule, portarul nu era ultimul aparator...:) Stiu ca oftica e mare, dar incercati sa vedeti realitatea, nu ce ati dori voi sa vedeti...:) A fost fault clar, dar in nici un caz de ''rosu''. Iar eliminarea prazarului a fost o gluma, simularea grotesca a ciumpalacului moldovean ar fi trebuit taxata ca atare.

Pai am spus eu că trebuia să ia cartonaș roșu în postură de ultim apărător? Trebuia roșu pentru că și deoarece nu a avut nici o treabă cu bășica ,bolovane

Vezi toate comentariile (25)
Comentează