FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Iuliu Mureșan le ia apărarea arbitrilor din Liga 1: "Din cauza asta se fac multe greșeli"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 septembrie 2017 12:14

Iuliu Mureșan este de părere că discuțiile referitoare la arbitraj nu fac altceva decât să pună și mai multă presiune pe arbitri, determinându-i să comită mai multe erori. 

"Se pune o presiune foarte mare pe arbitri. Un arbitru e foarte preocupat de meciul care urmează. La noi, arbitrează stresați și fac mai multe greșeli", a spus președintele CFR-ului la Pro X.

CFR Cluj este lider în Liga 1, cu 29 de puncte după 12 meciuri și cu un avans de 4 puncte față de formația de pe locul secund, FCSB. Ardelenii au fost însă de mai multe ori protagoniștii unor meciuri în care s-au comis erori grave de arbitraj.

Gazeta a realizat ierarhia primei divizii dacă n-ar fi fost nicio eroare majoră de arbitraj, iar topul se schimbă radical: pe primul loc ar fi FCSB, urmată de Craiova, în timp ce trupa din Gruia ar fi abia pe locul 3 (detalii AICI).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
1676603015745451
Dasaga George-Daniel  •  30 Septembrie 2017, 11:20

Este adevarat ce spune dl Iuliu Muresan, dar sant curios daca s-ar gresi impotriva lui la fel de mult cum a fost avantajat de greselile de arbitraj, daca ar mai avea acelasi discurs ?!!!!

luisharcsa
luisharcsa  •  29 Septembrie 2017, 18:38
Postat de andrei.f pe 29 Septembrie 2017, 12:55

Problema nu este aceea ca arbitrii gresesc, problema e ca gresesc in favoarea CFR. Singura solutie, arbitri straini !

mda,daca-mi amintesc bine si cu arbitrii straini,tot CFR-ul a luat campionatul.Stii de ce?Pentru ca,au avut cea mai buna echipa.Dovada rezultatele din UCL,ceea ce nu pot spune de altii,ciuca batailor in UCL .

luisharcsa
luisharcsa  •  29 Septembrie 2017, 18:33
Postat de Viorel Stelistul pe 29 Septembrie 2017, 17:28

Vorba multa, bla, bla, bla!!! Faptele si cifrele conteaza. 1. *** este in topul coruptiei cluburilor europene de fotbal, alcatuit nu in Romania ci in Marea Britanie si Portugalia. 2. Gazeta Sporturilor din 28 sept 2017 prezinta situatia reala a implicarii arbitrilor in stabilirea clasamentului Ligii a I-a si arata ca fara *** *** ar fi dupa Steaua si Craiova in clasament. Cifre, fapte nu gargara, baliverne si speculatii ieftine. *** a haiducit titlurile in 2008, 2010 si 2012 si incearca din nou sa dea lovitura in 2018, centenarul Marii Uniri!...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează