FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

EXCLUSIV Jean Vlădoiu: „Anul trecut eram un fel de Clinceni acum” + FC Argeș visează la play-off

FC Arges// Foto: IMAGO / sport pictures-Razvan Pasarica
FC Arges// Foto: IMAGO / sport pictures-Razvan Pasarica

Articol de GSP - Publicat luni, 10 ianuarie 2022 11:03 / Actualizat luni, 10 ianuarie 2022 11:54

Jean Vlădoiu (53 de ani), președintele clubului FC Argeș, a vorbit despre obiectivele clubului din Trivale și recunoaște că lupta la play-off rămâne visul pe care speră să-l atingă împreună cu gruparea piteșteană.

FC Argeș se află la 4 lungimi distanță de ultimul loc care duce în play-off, iar oficialul argeșenilor spune că implicarea primarului Cristian Gentea a adus mai multă stabilitate la echipă.

„În campionatul trecut eram un fel de Clinceni acum și am reușit să evităm retrogradarea. Ulterior primarul a venit alături de noi, i-am recâștigat încrederea pentru că la început nu avea încredere în noi. Am adus jucători mult mai experimentați, avem un lot foarte bun, care ne permite să visăm la play-off.

E adevărat, poate e un obiectiv prea mare atingerea play-off-ului. M-am exprimat greșit cu comparația dintre Clinceni și noi. În schimb, noi am avut liniște. La Clinceni, din cauza faptului că nu și-au plătit jucătorii, mulți dintre ei își doresc să-și rezilieze contractele. 

La Pitești, datorită primarului, noi n-am avut probleme financiare, pentru mine asta a fost surpriza cea mai plăcută și ce ne-a promis, s-a ținut de cuvânt. Jucătorii sunt plătiți la zi, iar contractele pe care le-au făcut cu noii jucători sunt mult mai bune”, a spus Jean Vlădoiu, la GSP Live.

Jean Vlădoiu: „Tindem către play-off, pentru că se poate”

În ciuda faptului că e fără victorie de patru etape, Argeșul visează frumos. Conducerea a luat măsuri pentru îndeplinirea celor două mari obiective: un loc în play-off și câștigarea Cupei.

„Chiar dacă n-ar fi fost această mărire de salariu, la condițiile pe care le avem în acest moment la Pitești, eu tot mi-aș fi dorit, alături de Prepeliță și Ianovschi, să tindem către play-off, pentru că se poate. Dacă n-am avea această certitudine, n-am vorbi așa să ne aflăm în treabă”, a adăugat președintele lui FC Argeș.

Programul lui FC Argeș în această iarnă:

  • 5-14 ianuarie – cantonament Centrul Național de Pregătire Mogoșoaia
  • 8 ianuarie – ora 11.00 Amical FC Argeș – CS Mioveni (Mogoșoaia)
  • 14 ianuarie – Amical FC Argeș - Sepsi OSK (Sfântu Gheorghe)

Citește mai multe știri din Liga 1:

Marko Dugandzic, nerăbdător să lupte pentru titlu » Imaginile care confirmă revenirea în Liga 1

A semnat cu o rivală din play-off, imediat după plecarea de la CS Universitatea Craiova: „E deja în cantonamentul din Antalya!”

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close