FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

JOAO TEIXEIRA LA POLI IAȘI // Transfer în ziua meciului: face vizita medicală și semnează până la finalul sezonului!

Joao Teixeira, în galben // Sursă foto: www.politehnicaiasi.ro
Joao Teixeira, în galben // Sursă foto: www.politehnicaiasi.ro

Articol de - Publicat luni, 04 februarie 2019 17:41

JOAO TEIXEIRA LA POLI IAȘI // Poli Iași a mai făcut un transfer pe ultimii metri ai perioadei de mercato, chiar înaintea meciului cu Dinamo de luni seara. Moldovenii l-au achiziționat pe mijlocaşul central lusitan Joao Teixeira Almeida (22 de ani).

Portughezul format la Metz vine la Iaşi de la Zimbru Chişinău, unde a evoluat în toamnă şi a marcat trei goluri în 12 apariţii.

Joao Teixeira a evoluat în Franța pentru echipa secundă a lui FC Metz, apoi US Sarre-Union și Sarreguemines înainte de a merge în Portugalia, la Fatima. În august 2018 s-a transferat în Republica Moldova, la Zimbru Chișinău, formație pentru care a marcat 3 goluri în 12 apariții.

Teixeira, 3 meciuri în naţionala U19 a Portugaliei, va efectua azi vizita medicală și va semna până la finele sezonului, cu opțiune pentru unul suplimentar.

Vezi și: Oficialii lui Poli Iași ies la atac și cer reducerea suspendării lui Laurențiu Rus: „Nu poți să-i dai unuia nouă etape și 20.000 de lei amendă, iar altul să scape doar cu un «galben»” » De ce s-au enervat moldovenii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează