FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Jordan Mustoe a dezamăgit din nou! Prestație modestă și în ultimul amical + ce mișcări se pregătesc la Dinamo

Jordan Mustoe a făcut junioratul la Liverpool, dar fundașul de 28 de ani nu arată același lucru și pe teren // FOTO: GSP
Jordan Mustoe a făcut junioratul la Liverpool, dar fundașul de 28 de ani nu arată același lucru și pe teren // FOTO: GSP

Articol de - Publicat luni, 25 martie 2019 15:30

Jordan Mustoe, fundașul stânga al lui Dinamo, a mai primit o ultimă șansă din partea lui Mircea Rednic în amicalul cu Tunari (3-1), dar englezul a fost nesigur și cu cei din Liga a 3-a. 

Jordan Mustoe nu mai are viitor în „Ștefan cel Mare”. Prestația din meciul cu FC Botoșani (1-2) a fost primul semnal, apoi confirmarea a venit la cel cu Gaz Metan (1-2). Mircea Rednic a vrut să scape de fundașul englez încă de acum o săptămână, dar a fost convins să-i mai dea o șansă primului sosit în 2019.

Fotbalistul a fost folosit ca fundaș stânga în partida cu Arsenal Tunari (3-1), în condițiile în care Naser Aliji este plecat la naționala Albaniei, acolo unde a privit de pe bancă eșecul țării sale acasă cu Turcia (0-2).

O ultimă șansă pentru Mustoe, cel ce se vedea „perfect” într-un interviu acordat Gazetei. De care jucătorul nu a știut să profite.

Negocieri pentru reziliere

A fost nesigur chiar și în fața unor adversari din Liga 3. Jordan a fost integralist sâmbătă, însă jocul său a fost apăsat de situația ingrată în care se află, iar prestația lui nesigură și periculoasă pentru coechipieri.

În această săptămână, dinamoviștii vor să ajungă la o înțelegere cu Mustoe pentru rezilierea contractului.

Britanicul ar vrea să primească toate salariile compensatorii până la vară, în jur de 20.000 de euro, în condițiile în care el mai are semnat cu „câinii” până în iunie 2020. Roș-albii ar vrea să-l mai plătească doar pe luna martie inclusiv, jucătorul fiind remunerat cu 4.500 de euro pe lună. 

Mallo a plecat să rezolve cu viza

Iar banii de pe contractul lui Mustoe să-i redirecționeze către uruguayanul Facundo Mallo. Fostul căpitan al lui Atletico Torque a dat randament în amicalul cu Tunari, fiind integralist.

Sud-americanul a vrut să impresioneze ca Rednic să semneze actul sosirii sale în „Ștefan cel Mare”, el fiind în probe precum albanezul Elvis Kabashi.

Mallo a avut intrări decise și i-a „curentat” pe adversari, mai ales că Rednic i-a certat la pauză pe jucători, la amicalul cu echipa de Liga a 3, spunându-le elevilor săi că sunt prea permisivi chiar și pentru o partidă de verificare.

Mallo a plecat ieri dimineață ca să-și rezolve cu viza de ședere în România și ar trebui să se întoarcă zilele viitoare. Abia apoi, dacă se va pune de acord cu dinamoviștii, ar putea semna.

3 meciuria jucat Mustoe pentru "câini" în 2019, în total 184 de minute

23 de partidea jucat integralist Mallo în 2018 în Uruguay din 26 în care a fost pe teren pentru Atletico Torque

Vezi și: Să crezi și să nu vezi » Atrași de atmosfera din Derby de România, străinii lui Dinamo sunt bulversați: „De ce nu jucăm pe Național Arena? Unde sunt fanii?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  26 Martie 2019, 09:31

Dinamo este obligat sa-i plateasca jucatorului banii promisi si pt. faptul de al aduce la echipa si pt. contractul incheiat ,sau sa plateasca cine la adus ,dar baiatul trebuie platit ,nu-ti bati joc de nimeni ,chiar daca te numesti Dinamo ,gata ti-sa terminat anvergura de alta data ,cand impreuna cu cealalta sora departamenrala faceati ce vroiati voi in fotbal.

zecs93
zecs93  •  26 Martie 2019, 02:17

afara cu gioarsa asta , sa i semneze mai repede pe mallo si pe kabashi si sa mai aduca un fundas dreapta !!!

10154910717488716
Vlad Mihăilescu  •  25 Martie 2019, 19:07

Eduard, dar la articolul la care dai link, cine a scris inca din primul paragraf "Mircea Rednic a betonat în sfârșit flancul stâng al apărării" ? Cumva Mustoe? Deja Mustoe e "fotbalistul fara defecte" in toate articolele voastre despre el, dar cati fotbalisti stiti sa-si scoata la inaintare minusurile?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează