FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

EXCLUSIV Motivul pentru care un jucător de la CS Universitatea Craiova a fost pus pe liber de patronul Mihai Rotaru

Juan Camara (al doilea jucător de la stânga la dreapta)
Juan Camara (al doilea jucător de la stânga la dreapta)

Articol de - Publicat miercuri, 16 iunie 2021 12:09 / Actualizat miercuri, 16 iunie 2021 13:04

Deși n-a strălucit la CS Universitatea Craiova, spaniolul Juan Camara (27 de ani) s-a supărat când a fost lăsat în afara lotului, pentru a fi odihnit.

Astfel că investitorul Mihai Rotaru a decis să nu-l mai transfere definitiv de la Jagiellonia Bialystok.

La Universitatea Craiova totul se derulează pe repede înainte. Luni a fost reunirea, marți au fost prezentate noutățile și despărțirile, iar în această dimineață, o parte a lotului a făcut vizita medicală

. Dintre plecările anunțate, Juan Camara, Alexandru Tudorie și Andrei Marinescu, prima atrage atenția. 

Ca Pigliacelli

Mijlocașul spaniol adus via Dinamo în februarie n-a avut impactul așteptat asupra jocului Universității. Dar, din informațiile Gazetei, acesta nu este singurul motiv pentru care investitorul Mihai Rotaru a decis să renunțe la un transfer definitiv, opțiune pe care o avea în înțelegerea cu Jagiellonia Bialystok. 

În perioada petrecută în Bănie, susțin sursele GSP.ro, Camara n-a fost un adevărat coechipier. Asemenea portarului Mirko Pigliacelli sezonul trecut, după ce Pițurcă l-a trecut pe bancă, ibericul s-a arătat și el foarte deranjat când, la un moment dat, antrenorul Marinos Ouzounidis l-a trecut pe margine. 

200.000 de euroar fi trebuit să vireze Universitatea în cazul unui transfer definitiv al spaniolului, în contul celor de la Jagiellonia, proprietara jucătorului

De 5 ori out 

Înaintea unei deplasări, tehnicianul grec a decis să-l odihnească, l-a lăsat acasă, iar mijlocașul spaniol s-a supărat. Ceea ce colegilor nu le-ar fi picat tocmai bine! 

Per total, Camara n-a fost reținut în lot la 5 partide, toate disputate în play-off. Este vorba despre ambele dueluri cu Academica Clinceni, la 0-2 cu Sepsi, 2-3 cu Botoșani și la 1-3 cu CFR Cluj.

3 aniera perioada pentru care Craiova putea prelungi cu Juan Camara, conform opțiunii din acordul încheiat în februarie

Tragere la sorți: CS Universitatea Craiova e cap de serie

Astăzi, la 14:30, Universitatea își va afla adversarul din turul al 2-lea preliminar al Conference League. 

Oltenii sunt cap de serie și pot întâlni echipe precum Velez (Bosnia-Herțegovina) / Coleraine (Irlanda de Nord), Paide Linnameeskond (Estonia) / Slask Wroclaw (Polonia), Laci (Albania) / Podgorica (Muntenegru), Ashdod (Israel) și Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria).

VIDEO Cârțu, mesaj dur către autoritățile din Craiova: „Dacă ești fraier atunci suporterii o să se taie”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Vin și vești bune pentru Dinamo! Unul dintre cei mai importanți jucători ar putea continua la echipă

Primul refuz pentru Farul Constanța, noul colos din Liga 1! I-a spus NU lui Hagi: „E mai bine așa”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (10)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  17 Iunie 2021, 08:48

Vorbesc mititeii de noi care au transferat 1 jucător și ala din liga 2 :))))

potec
potec  •  16 Iunie 2021, 16:14
Postat de firaldo pe 16 Iunie 2021, 13:18

Dar rămân Bic,Mammut,Căpățînă,Acka. Cumparam cu 5000 de euro...anul trecut am renunțat la Gustavo dar i-am păstrat pe Bărbuț ba chiar l-am adus pe Camara...l-am dat pe Ivanov dar l-am păstrat pe Bic...l-am dat pe Luis Nițu și l-am adus pe Mammut...decizii inexplicabile.Sper ca anul asta sa prindem play off ul...iar o sa ne facem de rușine de data asta în cea mai slaba competiție europeana....cu asa investiții...asa performante.

Firaldo esti pe linga ele grav imi pare rau sa iti zic , niciunul din cei care zici tu nu sunt oameni importanti e adevarat nici nu te-au ajutat cind a fost nevoie dar sunt oameni de lot si atit. Imprumuturile sunt necesare atunci cind lotul e numeros trebuie sa si joace altfel ii scoti din mina definitiv se practica peste tot, uite de ex poate markovici vine cu alta ambitie acum eu cred in el, si multi din cei care ii enumeri tu joaca posturi diferite dai imprumut unde ai mai multi pe post cum a fost ivanov si gustavo. Marile probleme ale tuturor bic si acka, ce alternative aveai la inchizator ?si nici la fundas central nu prea multe variante asa ca au fost pastrati. Daca cauti raspunsuri logice o sa le gasesti totul e numai sa vrei

potec
potec  •  16 Iunie 2021, 16:01
Postat de kuba pe 16 Iunie 2021, 12:42

Se vede ca la la clona Mogoșoaiei nimeni nu are vreo idee despre fotbal. In loc sa îl păstrezi pe spaniol și sa achiți o nimica toată polonezilor, la același preț ii iei la pachet rebuturile Botoșaniului : ofossu și campanu! Exista un management strălucitor la ca Mogoșoaia :))))))

Ia-l ma la mititelu si lasa-ne cu sfaturile tale, auzi ma la desteptu asta era de preferat camara asta decit internationalul de tineret de 20 de ani si cu o marja de progres mult mai mare cum e cimpanu. Du-te ba sa plingi la alta masa

Vezi toate comentariile (10)
Comentează