FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL, LUNI, 20:30, DIGI, DOLCE, GSP.RO

Jucător important pierdut de Hagi înaintea meciului cu FCSB: "Trebuie să găsim soluții acum"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 aprilie 2017 11:49

Gică Hagi are o pierdere grea înaintea meciului cu FCSB de luni, de la ora 20:30, din etapa a șaptea din play-off.

"Am avut probleme cu anumiți jucători. E normal, s-a jucat mult, au fost multe meciuri. Nedelcu e posibil să mai joace abia în ultimul meci din play-off. E tânăr, trebuie să se recupereze. Nedelcu era foarte important, ținând cont de cum a jucat tot sezonul. Trebuie să găsim soluții și să nu se vadă absența lui", a declarat Hagi.

Dragoș Nedelcu (20 de ani) a suferit o întindere la ligamentul colateral intern de la genunchiul stâng în meciul pierdut cu Dinamo, scor 1-2, și va lipsi aproximativ trei-patru săptămâni.

Antrenorul Viitorului vine la București cu gândul de a lua toate cele trei puncte puse în joc și se așteaptă ca echipa sa să marcheze multe goluri.

"Mai avem 4 meciuri în care trebuie să jucăm bine. E un meci important acum cu o echipă mare. Sperăm să obținem un rezultat pozitiv și să câștigăm. Mergem cu gândul să marcăm goluri. Știu că va fi greu pentru că adversarul e foarte bun. Personal cred că e o săptămână în care noi am lucrat mai mult la starea jucătorilor. Ei acuză anumite probleme fizice.

Cred că va fi o luptă puternică la mijlocul terenului. Fundașii vor face diferența la dueluri. Noi ca să batem Steaua trebuie să jucăm colectiv foarte bine", a adăugat Hagi.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
danut1971
danut1971  •  21 Aprilie 2017, 19:18

inaintea noului blat cu fcsb a vrut sa zica hagiblat

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  21 Aprilie 2017, 15:23

Zizule, ti-am mai zis, nu e cazul sa insisti... Limba romana o faultezi, Mama Omida nu esti, unghiuta o folosesti prea periculos in zona jugularei... Obisnuieste-te cu gandul ca, la sfarsitul campionatului, o sa vezi pe locurile 1 si 2 finul si nasul. Augh! Augh! Augh!

juliusmad
juliusmad  •  21 Aprilie 2017, 14:57
Postat de andrei.f pe 21 Aprilie 2017, 14:07

Zizule mă încurajezi, sper să ai dreptate şi să câştige Steaua. Am mai postat că Viitorul a pierdut ultimele două meciuri dar, a avut şi ghinion !

:)) el spera sa se intample contrariul. daca va castiga Steaua o sa zica "v-am spus eu", situatie din care are doar de castigat. "win - win situation" cum ii spune englezul

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close