FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - POLI IAȘI 3-6

Jucătorii Chiajnei, distruși după ce au luat 6 de la Iași: "Ăsta nu mai e un duș rece, e o baie!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 decembrie 2018 22:29

Jucătorii Concordiei Chiajna sunt supărați după a 5-a înfrângere consecutivă, care îi duce pe locul 13 în Liga 1. Alexandru Albu și Ronaldo Deaconu au vorbit după înfrângerea cu Poli Iași, 3-6. 

"Nu ne iese nimic. Ne este rușine. Măcar următorul meci să îl câștigăm. De la anul sperăm să arătăm altfel. Ne ies fazele fixe, dar sperăm să ne iasă și faza defensivă. Este vina tuturor. Pasa asta proastă de apasă.

Nu e normal să marcheze fundașii, dar nici nu mai contează cine dă gol când pierdem 3-6. Trebuie să ne trezim după această baie, că nu mai e doar un duș!", a zis Albu la Look TV.

CE A ZIS ȘI DEACONU:

"Primim goluri foarte ușor. Nu știu ce nu merge. Suntem într-o pană de idei. Trebuie să strângem rândurile și să o scoatem la capăt. Mister, când a venit la Chiajna, a spus că el a venit aici să ne apropiem de play-off. Din păcate nu am reușit un parcurs foarte bun și ne vom bate iar la retrogradare. E vina noastră, a jucătorilor", a zis Ronaldo Deaconu .

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează