FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OUT

ALEGERI EUROPARLAMENTARE ȘI REFERENDUM 2019 // LIGA 1 LA VOT » Jucătorii de la Poli Iași au ieșit primii la vot și au imortalizat momentul + Ce fotbaliști au mai mers

Jucătorii și staff-ul de la Poli Iași au ieșit la vot +11   FOTO
Jucătorii și staff-ul de la Poli Iași au ieșit la vot

Articol de - Publicat duminica, 26 mai 2019 11:41

Azi, 26 mai, au loc alegerile europarlamentare din România și referendumul consultativ pe teme de justiție convocat de președintele Klaus Iohannis.

Dan Nistor, mijlocașul lui Dinamo, a mers la la vot. Acesta a mers la urne la Botoșani, acolo unde roș-albii vor juca luni. „E foarte important votul, să sperăm că se va face ceva pentru că suntem într-o cădere destul de urâtă. Sper să fie bine pe viitor. Sper că votul să fi fost ok și să țină cineva cont de el”, a declarat Nistor, potrivit TV Telekom Sport.

Jucătorii echipei Poli Iași, alături de antrenorul Flavius Stoican și staff-ul tehnic, s-au prezentat dis-de-dimineață la vot.

Ziua meciului dintre Concordia Chiajna și Poli Iași a coincis cu cea a alegerilor europarlamentare, dar moldovenii au mers să voteze la prima oră.

liveTEXT de la ora 21:00 » Concordia Chiajna - Poli Iași

Aflați în cantonament la Snagov, Flavius Stoican și elevii săi au mers la una dintre secțiile de votare din comună și și-au exprimat alegerea pentru parlamentarii români care ne vor reprezenta în Europa, dar și la referendumul pentru justiție.

Aceștia au ieșit cu zâmbetul pe buze de la vot și s-au fotografiat în fața secției de votare.

 

Chiar dacă e duminică dimineața, chiar dacă e zi de meci, azi am ținut neapărat să #yeslavot. Pentru copilul meu, pentru...

Publicată de Florin Gardos pe Duminică, 26 mai 2019

CITEȘTE ȘI:

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019 + REFERENDUM PE JUSTIȚIE // Toate detaliile și rezultatele alegerilor de azi

Primele impresii ale lui Mihai Popescu și Laurențiu Corbu despre fundașul Ziggy Gordon: „Extrem de puternic și de agresiv, în genul lui Gabi Mureșan”

 AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează