FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Jucătorii lui Dinamo continuă protestele! Ce decizie au luat „câinii” + ce spune Uhrin

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat vineri, 02 iulie 2021 10:05 / Actualizat vineri, 02 iulie 2021 12:18

Situația la Dinamo este tot mai complicată, iar jucătorii își cer tot mai insistent salariile restante.

UPDATE 11:00 » Ce spune Dusan Uhrin despre situația de la Dinamo

Antrenorul ceh al lui Dinamo a comentat situația dificilă din club.

„Amicalul a fost anulat, vom vedea ce se întâmplă în continuare. Dacă plec? Nu", a reacționat Uhrin. Antrenorul așteptă să aibă o întrevedere cu șefii echipei, reprezentații DDB și Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui lui Dinamo.

Jucătorii lui Dinamo refuză să joace în meciurile de verificare

Elevii lui Dusan Uhrin au decis să protesteze din cauza datoriilor și au luat din nou o decizie categorică.

Jucătorii lui Dinamo au anulat amicalul de joi, cu Unirea Slobozia, iar acum, din informațiile Gazetei Sporturilor, aceștia au decis să nu joace nici sâmbătă, cu Metaloglobus. Astfel, partida a fost anulată.

Astfel, „câinii” doar se antrenează și așteaptă să vadă ce se va întâmpla cu echipa, dacă își vor primi salariile sau dacă vor pleca liberi de contract.

Boardul DDB le-a transmis fanilor în urmă cu o săptămână că săptămâna aceasta va intra un salariu. Acum, din cauza insolvenței, DDB-ul le-a transmis că administratorul judiciar va decide ce se întâmplă, că trebuie achitată o restanță pentru licență și că trebuie să aștepte o tranșă din drepturile TV, care va intra pe 15 iulie. Acela, se pare, că a fost momentul în care jucătorii au răbufnit și au decis să nu joace în cele două partide de verificare.

Ce spune PCH

Peluza Cătălin Hîldan a emis în această dimineață un comunicat în care dă detalii despre situația din lotul echipei lui Dusan Uhrin.

Potrivit fanilor acționari, jucătorii nu au făcut grevă din cauza problemelor salariale, ci au dorit să se menajeze și să nu riște eventuale accidentări în cazul unei plecări de la echipă.

E liniște în vestiar! 

AVEM CUVÂNTUL JUCĂTORILOR, ÎNCĂ O DATĂ! 

Așa cum ați aflat deja, jucătorii nu au dorit să joace amicalul cu Slobozia, programat astăzi, însă nici vorbă de grevă. Băieții s-au antrenat normal și vor continua să respecte programul trasat de antrenorul Dușan Uhrin la Săftica. 

Situația complicată de la Dinamo e normal însă să-i afecteze. Peste toate a venit și intrarea în insolvență, care a sporit starea de incertitudine. 

Dacă Dinamo nu mai poate să susțină anumite salarii, jucătorii în cauză urmând să plece, li s-a părut firesc să nu riște accidentări în meciuri amicale. 

În urma discuțiilor purtate cu liderii vestiarului, aceștia ne-au asigurat că toți jucătorii vor continua însă să își facă treaba la antrenamente, în ciuda restanțelor și a celorlalte probleme de la club. Cu toții așteaptă să se așeze la masa discuțiilor în cel mai scurt timp posibil, pentru a găsi împreună cu noul administrator al clubului calea de urmat în viitor. 

DDB depune toate eforturile pentru ca situația să se schimbe în bine cât mai curând, pentru tot ce înseamnă Dinamo în acest moment. 

Le mulțumim încă o dată jucătorilor pentru înțelegere și pentru disponibilitatea la dialog. Vidului acestuia de putere de la Dinamo sperăm să îi punem capăt cât mai repede. Clubul are mare nevoie de profesioniști, dispuși să se înhame la o misiune teribilă în Ștefan cel Mare! 

Le mulțumim totodată celor de la RTZ&Partners, care deja au venit lângă noi! 

Împreună vom scoate Dinamo la lumină: jucători, angajați și staff tehnic! 

Suporterii sunt în continuare aici, trup și suflet pentru culori! 

Dușan Uhrin încă are răbdare, nu știm însă pentru cât timp!
- comunicat PCH

VIDEO Dezvăluiri din haosul de la Dinamo: „S-au debarasat prea ușor de mine, mi-au schimbat obiectivul în 10 zile”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Se anunță vremuri complicate pentru jucătorii lui Dinamo! „Câinii” primesc vești teribile după intrarea în insolvență: „Vor lua zero lei”

Dusan Uhrin, ultimatum pentru Dinamo? „Dacă nu se rezolvă lucrurile până atunci, va pleca” » Reacția antrenorului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (12)
creeperno115
creeperno115  •  02 Iulie 2021, 22:41

Judecat pentru frauda negoita, Dinamo sa fie preluata de mai si platim toate datoriile. Ce fotbal bun aveam in perioada comunista!

gopo1.
gopo1.  •  02 Iulie 2021, 14:51

Deja e prea mult ceea ce se intampla acolo, aceasta echipa intr-un fotbal sanatos nu ar avea ce sa caute in liga 1, se tot forteaza nota cu jucatori neplatiti de luni de zile si cu datorii care cresc pe zi ce trece iar de platit nimeni nimic doar ce aduna suporterii, ca si concluzie....faliment iar *** judecat pentru frauda

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sameoldstuff
sameoldstuff  •  02 Iulie 2021, 12:07
Postat de elgabri pe 02 Iulie 2021, 12:03

Copy-paste GSP-CAN CAN

... Dacă plec? Nu" zise Dușan.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează