FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Jucătorii lui CFR au reacționat după demiterea lui Iordănescu: "Nu l-am săpat noi" + Mesajul transmis pe Whatsapp

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 iulie 2018 10:02

Mario Camora (31 de ani), căpitanul lui CFR Cluj, e primul jucător al campioanei României care reacționează după demiterea lui Edward Iordănescu.

Jucătorii au fost acuzați că l-au "lucrat" pe antrenor după un conflict în cantonament, însă Camora neagă tot. Fotbalistul ardelenilor a vorbit și despre mesajul pe care Iordănescu jr. l-a transmis pe grupul jucătorilor de Whatsapp.

"(N.r. Edi Iordanescu) ne-a scris un mesaj pe grupul pe care îl avem noi. Ne-a spus: «mulțumesc». Noi la fel, i-am mulțumit că am câștigat împreună Supercupa și că îi dorim multă baftă, e o persoană bună, un prieten bun și să aibă o carieră frumoasă", a declarat Mario Camora.

Camora a continuat: "Am avut 7 antrenori la CFR, e a doua oară când lucrez cu Conceicao, e adevărat, prima dată când am lucrat am câștigat Cupa. Acum sper din nou să ne ajute echipa, să ridice moralul și să câștigăm cât mai multe trofee. E presiune mare, nu numai pe Tony Conceicao ci pe toată echipa. Avem nevoie să schimbăm ceva dupa ultimele două rezultate și suntem optimiști.

Sunt de atâta timp în fotbal, să nu spună cineva că am fost noi împotriva lui Edi Iordănescu, sunt minciuni. Am dat tot pe teren și cu Malmo, nu a fost numai din cauza mea că Edi Iordănescu a plecat. A fost decizia conducerii, nu a mea, eu aici sunt plătit să joc, dar să fie clar că nu am vorbit despre «săparea» lui Edi Iordănescu".

Citește și:  El e capul revoltei » Iordănescu jr. a pierdut vestiarul după un conflict cu un jucător și a fost demis: "Ce p... mea vrei, mă?"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
zagna
zagna  •  27 Iulie 2018, 23:01

in campionat ii imping de la spate arbitrii lui muresan, trisorul culio primeste cate faulturi si 11m vrea, cu malmo cate a primit ?

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  27 Iulie 2018, 15:31

corect echipa nu la sapat LATIdat afara prin jocul confuz de care orb sa fii si sa nu fi vazut. De altfel antrenorii cersetori la jucatori mai reusesc antrenorul esre antre patron si LOT nu echipa cum dezechilibreaza una din parti AUT an rest numai de bine SCOALA ROMANEASCA de antrenori duduie produce

daniaania
daniaania  •  27 Iulie 2018, 14:08

Nu stiu adevarul dar este totdeauna la mijloc !!! Sper ca Toni sa ii puna la treba si sa joace si cei ce nu au jucat. Sa vedem.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează