FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - DINAMO 1-3

Jucătorii Voluntariului, dezamăgiți de înfrângerea cu Dinamo, 1-3: "Suntem într-un moment greu. Atmosfera nu are cum să fie bună"

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 august 2017 23:09

Mihai Popescu, fostul jucător al celor de la Dinamo, a comis un penalty în partida pierdută de FC Voluntari în fața lui Dinamo, scor 1-3. Fundașul ilfovean s-a declarat nemulțumit de decizia lui Marius Avram de a acorda 11 metri.

"Nu l-am atins, n-a fost niciun contact. Mi-au strigat colegii că vine și m-am oprit. Decizia arbitrului a fost să dea penalty. Nu sunt vinovat, dar, știind că s-a deschis scorul, moralul meu a fost scăzut. Niciodată nu ne-a reproșat nimic domnul antrenor. Sper să remediem greșelile. Mi-am dorit să fac un meci bun. A fost și o încărcătură specială", a declarat Mihai Popescu la Look TV.

"Suntem într-un moment greu. Și la meciul cu CFR am făcut aceleași greșeli ca azi. Am încercat să revenim, dar nu am reușit. După pauză am intrat bine, dar am luat golul 2 și s-a terminat tot. Nu vreau să vorbesc despre arbitraj. E greu totuși să pleci de la 1-0 pentru adversar. Dinamo are jucători tehnici, rapizi. Era normal să ne taxeze pe contraatac. Când pierzi, atmosfera nu are cum să fie bună. Vine pauza și avem timp să remediem greșelile. O să fie un nou început pentru noi. Nu cred că avem obiectiv intrarea în play-off. Am câștigat 2 trofee, dar nu ne recomandă nimic pentru primele locuri", a spus și Vasile Maftei, tot la Look TV.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
killertits
killertits  •  26 August 2017, 23:30

Si de ce l-ati pus pe *** ala in poza, se sperie naiba copiii :)))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează