FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CONCORDIA CHIAJNA 0-1

Jucătorii Voluntariului se tem după înfrângerea cu Chiajna, 0-1: "Nu vrem să se vorbească urât despre noi"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 iunie 2017 23:06

Concordia Chiajna a câștigat meciul decisiv din ultima etapă de play-out cu FC Voluntari, scor 1-0, însă elevii lui Claudiu Niculescu se tem că vor fi acuzați de blat după această partidă.

"Nu am intrat mai devreme în vacanță. A fost un meci ca toate celelalte, iar noi am pierdut azi. Am avut niște ocazii foarte importante, pe care nu le-am fructificat. Probabil ne-am dorit prea mult victoria.

E multă supărare, e frustrare, pentru că nu vrem să fim târâți prin toate ziarele și pe la toate televiziunile și să se vorbească așa cum s-a vorbit despre noi. Voiam să terminăm sezonul cu capul sus, să continuăm perioada bună", a declarat Dragoș Balauru, portar FC Voluntari, la TV Dolce Sport.

"Mă bucur că am reușit să joc 400 de meciuri în prima ligă (Detalii AICI). Când mă voi lăsa de fotbal, voi lăsa ceva în urmă.

Sunt supărat pentru că cei de la Chiajna au tras de timp. Nu ne-au pus mari probleme. Ei erau disperați să câștige. Pe mine nu mă interesează ce vor declara alții"
Vasile Maftei, fundaș FC Voluntari

CLASAMENTUL FINAL:

Vezi și: Final incendiar în play-out » Chiajna se salvează, ACS Poli la baraj, Pandurii retrogradează! Vezi clasamentul final!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
haideusicfr
haideusicfr  •  05 Iunie 2017, 12:20
Postat de Nela Radu pe 05 Iunie 2017, 09:26

daca as fi seful frf, le-as retrograda pe amandoua sau le-as penaliza sa inceapa urmatorul campionat cu cel putin -14 pct cum au avut cei de la poli, echipa care ar fi meritat sa ramana in prima liga.

De aceea nu esti . Ca vrei sa faci ceea ce ar trebui facut. Stai in banca ta. ca si mine ,ca si milioane de romani.Nu avem loc la masa "bogatilor" Acolo sta cine " trebuie". CFR-ul a fost penalizat intr-un campionat cu 24 de punte ! Record mondial cred .

andrei.f
andrei.f  •  05 Iunie 2017, 11:21

Amu ce-ar vrea şi ăştia de la Voluntari, *** ***-*** şi cu sufletul în rai !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  05 Iunie 2017, 10:14

Daca ar fi in Anglia ,aceste doua echipe ar juca in liga 5-a .Sau mai jos. Dupa biletele vandute. La noi joaca in Liga 1 si mai si castiga Cupa Romaniei.Sa nu se supere Primarul...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează