FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO 3-2

Jucătorul care a luat ochii oamenilor de fotbal din România: "Să-l naturalizăm. Dacă va trebui, îl vom însura aici"

Foto: sportpictures.eu
Foto: sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat marti, 07 august 2018 09:08

Carlos Fortes (23 de ani) e revelația începutului de campionat din România. Atacantul portughez a marcat în primele trei etape tot atâtea goluri pentru Gaz Metan, ultimul venind aseară în poarta lui Dinamo, scor 3-2.

Cristi Pustai, directorul tehnic al medieșenilor, transmite Federației Române să fie cu ochii pe Fortes și, dacă va fi nevoie, chiar să-l naturalizeze.

"Să știți că noi n-am beneficiat de șansa de a naturaliza jucători străini. Eu zic că Fortes e un jucător foarte bun. Dacă n-am făcut ce trebuia cu Eric, cred că ar trebui să învățăm din asta. Dacă va trebui îl vom însura pe Fortes la Mediaș. Totul pentru binele țării. E un jucător cu calități. Uitați-vă că toată țara caută asemenea atacanți. La golul lui Fortes de azi mi l-am imaginat pe Rodion Cămătaru.

Uitați-vă ce forță de pătrundere are! E un jucător cu talie bună, luptător, lovește mingea cu ambele picioare. Eu zic că ar fi foarte OK să-l naturalizăm. Acum probabil urmează săptămâna cu ofertele Stelei, ei sunt superstițioși. Până acum a fost oferta pentru Andrei Cristea, acum probabil va veni o ofertă pentru un jucător de la Gaz Metan", a declarat Pustai la TV Digi Sport.

8 a fost nota
oferită de Gazeta Sporturilor lui Fortes în urma partidei cu Dinamo, fiind cel mai bun jucător de pe teren alături de Darius Olaru

PROGRAMUL ETAPEI CU NUMĂRUL 3

U Craiova - FC Botoșani 2-2 (Citește cronica AICI)
Astra  - Sepsi 1-1 (Citește cronica AICI)
CFR Cluj - Concordia Chiajna 2-1 (Citește cronica AICI)
Hermannstadt - Dunărea Călărași 1-1 (Citește cronica AICI)
FCSB - Poli Iași 4-0 (Citește cronica AICI)
Viitorul - FC Voluntari 2-0 (Citește cronica AICI)
Gaz Metan - Dinamo București 3-2 (Citește cronica AICI)

clipboard01

Citește și: Preluare cu dreptul, gol cu stângul! Cine e jucătorul dorit de FCSB, care a marcat în poarta lui Dinamo și cui i-a dedicat reușita: "Lovește cu ambele picioare"

Citește și: Eroul Gazului are o poveste emoționantă: "Provin dintr-o familie săracă! Nu cheltui niciodată banii pe prostii" » Cum a ajuns în România

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
blocatu
blocatu  •  12 August 2018, 12:45
Postat de Cristian Stancu pe 07 August 2018, 10:58

Gata,ca de asta ducem lipsa,sa naturalizam,"***",cel puțin,voi,ăștia cu ideile,care aveti fete,maritati-le ***..in mod sigur are,***

lasa bre, ca e la moda! le place la fetili noastre de baieti din astia , mai ca ciocolata! se zice despre ei ceva anume cu un motiv! :D lasand mistourile, ar trebui urmarit cum se descurca atunci cand va mai pierde din greutatea in plus, pentru ca, oricat de ciudat suna, am impresia ca are mai multa calitate asa mare cum este! nu il impiedica sa alerge, plus ca in duel 1 la 1 e imbatabil!

1025138504184136
Constantin Valentin  •  07 August 2018, 12:47

Acest jucator ne aduce aminte de marele fotbalist Rudd Gulit !

116862772572096
Cristian Stancu  •  07 August 2018, 10:58

Gata,ca de asta ducem lipsa,sa naturalizam,"***",cel puțin,voi,ăștia cu ideile,care aveti fete,maritati-le ***..in mod sigur are,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează