FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - JUVENTUS BUCUREȘTI 3-0

Jucătorul pe care mizează Miriuță a fost cel mai slab dinamovist! Cum s-au descurcat "câinii" în meciul cu Juventus

Articol de GSP - Publicat marti, 17 octombrie 2017 10:30

Dinamo s-a impus în meciul cu Juventus București, 3-0, obținând prima victorie cu Vasile Miriuță pe bancă.

Echipa alb-roșie a avut un joc solid, dar au fost momente în care "câinii" le-au permis adversarilor să aibă ocazii, Juventus ratând și un penalty.

Cei mai buni jucători ai lui Dinamo au fost portarul Penedo, care a apărat un penalty, Katsikas, care a dat două goluri, și Salomao. Fiecare dintre cei trei a primit nota 8 din partea Gazetei Sporturilor.

Alin Dudea, fundașul central titularizat de Miriuță în locul lui Nedelcearu și căruia vrea să-i dea tot mai multe șanse în primul "11", a fost cel mai slab dinamovist. Acesta a făcut un penalty și a fost notat cu 5, după o evoluție modestă și nesigură.

Vasile Miriuță a primit nota 7, în timp ce Marin Barbu, antrenorul lui Juventus, a primit nota 5.

screenshot 1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
calinescu_
calinescu_  •  17 Octombrie 2017, 17:16

notele lui calinescu : PENEDO 10 ;--------ROMERA 6; DUDEA 5 [ KATZICAS 8 ; ST FILIP 6 ;------- HANKA 5 ; ANTON 6 ; MAHLANGU 7 ; COSTACHE 7 ;--- SOLOMAU 6 ; NEMEC 6;--------- RIVALDINIHO 7 ;BOKILA 5 ;

fangigi
fangigi  •  17 Octombrie 2017, 14:32
Postat de unico_biancorossi pe 17 Octombrie 2017, 10:58

Joc foarte slab tactic, si fara mare orizont ofensiv. Nici nu ai cum, cata vreme ai niste atacanti de duzina. A fost nevoie de inspiratia unui stoper pentru ca Dinamo sa nu se faca de ras din nou. Si daca nu rata ala penalty-ul, nu era nici o mirare un egal chinuit, sau si mai rau. Salomao si Nemec, plus Penedo si Romera, plus Paul Anton, ce mai stiu ceva fotbal. In rest, sunt vai de capul lor.

Hanca in sezonul asta a fost un figurant, in curand o sa-l eclipseze pe Steliano la nonvaloare!

mosvasile
mosvasile  •  17 Octombrie 2017, 13:37

Cine a zi ca Anton stie fotbal?Pana sa plece in Segunda, s-a remarcat la Dinamo tocmai prin faptul ca alerga foarte mult.In rest ...jucator de divizia B ! Dupa ce s-a intors de la Getafe, a exasperat prin pase la adversar,apoi prin pase cand prea tari cand prea incete si Contra l-a rabdat pentru ca amandoi au mancat painea lui Getafe.Oricum,Dinamo nu are pe altcineva la inchidere-dupa plecarea lui Busuladzici-si oricat ar parea de necrezut-fara Anton in teren Dinamo joaca si mai prost !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează