FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Julio Baptista, motiv de ironii: "Dacă intru eu acum la 90 de kilograme, tot joc mai bine decât el"

Captură TV Telekom Sport
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat joi, 13 septembrie 2018 12:09

Vasile Miriuță, fostul antrenor de la CFR Cluj, critică aducerea fostului jucător de la Real Madrid, Julio Baptista, 36 de ani.

"Ce să mai spun? Baptista a fost un jucător extraordinar. L-am văzut acum în două jocuri când a jucat, dacă intru eu acum la 90 de kilograme, nu cred că se mișcă Baptista mai bine ca mine. Fără să-l supăr, a fost un mare jucător, însă fiecăruia îi vine rândul.

A fost o lovitură de imagine a șefilor de acolo. Să aducă lumea la stadion cu intrarea în grupele Europa League. Nu s-a întâmplat acest lucru, din păcate. Baptista nu este un jucător care să poată acum să joace foarte bine.

Poate dacă îl pregătești 2-3 luni, să-l ai prin decembrie. Dar nu știu dacă mai poate acum. Părerea mea e că a fost o greșeală aducerea lui Baptista la CFR. Mai bine îi dai șansa unui jucător tânăr de acolo și sunt vreo 6-7 la Cluj", a declarat Miriuță la Pro X.

Pentru CFR Cluj urmează meciul de pe teren propriu cu FCSB de duminică, ora 21:00, din etapa a 8-a din Liga 1.

Citește și: Omul pe care doar Becali l-a vrut la FCSB i-a cucerit pe steliști: "Nici eu, nici Dică n-am crezut că ne poate ajuta"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
983732924972315
Soos Vilmos  •  13 Septembrie 2018, 16:26

Ca de obicei sunteti departe de deontologia profesionala atunci cind atacati pe oricine care nu este fcsb, asta si din cauza ca nu sunteti in stare sa va semnati aberatiile.

gica10
gica10  •  13 Septembrie 2018, 15:44

Este mai usor sa *** ***,decat sa te semnezi!Miriuta spune"nu cred ca se misca mai bine ca mine" in timp ce specialistul(ca sa-i iasa articolul) titreaza:"tot joc mai bine ca el".Tu mai ai si jena?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gazistu
gazistu  •  13 Septembrie 2018, 13:25

mIRIUTA prea se da el asa mare specialist, sii el o fost acolo de 2-3 ori si o fost data afara din cauza rezultatelor..asa ca e usor sa vorbesti, asa din fata televizorului....si eu gasesc greseli la Real si Barca, cum ca unde trebuia juca si dinalea.,..din fotoliu e usor..sa observe pe altii..dar ia dute tu in teren si arata ceea ce zici pe gura, cu 11 adversari in fata, sa vedem poti?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează