FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Jungla FCSB! Gigi Becali propune cel mai dur sistem de supraviețuire în lotul echipei sale: Matei și Stoian OUT, dar fără să aibă șanse

Articol de , - Publicat marti, 23 aprilie 2019 21:27

Orice fotbalist care ajunge la FCSB trebuie să știe că timpul în care va fi obligat să dea randament și să convingă e unul care bate toate recordurile pe continent și probabil în orice campionat din lume. Exemple stau chiar doi jucători care acum se află în lotul vicecampioanei. Numele lor: Adrian Stoian și Florentin Matei.

Au fost aduși în mercato din iarnă și deja au fost declarați eșecuri și au fost trecuți pe linie moartă. Gigi Becali a terminat evaluarea după apariții rare și extrem de rare pe care Stoian și Matei le-au avut în startul lui 2019. Nici unul dintre ei nu are măcar un meci în care să fi stat pe teren din primul până în ultimul minut.

Mai mult, Stoian evoluat doar de două ori în tricoul roș-albastru. Prima dată a fost chiar debutul lui în România, după aproape un deceniu petrecut în Italia, în Serie A și Serie B. Cu Matei, Becali a fost ceva mai răbdător.

A avut 6 apariții, însă nici el n-a jucat vreodată mai mult de 55 de minute.
Mircea Lucescu, poate cel mai mare antrenor român din ultimii 30 de ani, a explicat secretul succesului său la Șahtior, unde a stat mai bine de un deceniu și a câștigat peste 20 de trofee, inclusiv Cupa UEFA.

"Când transferam jucători din afara Ucrainei, aveam răbdare cu ei chiar și 2-3 ani, mai ales cu cei care veneau pentru prima dată să joace în Ucraina. Aveau nevoie de adaptare, să cunoască nu doar echipa, ci modul de viață, cultura, obiceiurile. E complicat să aduci un fotbalist și să ai imediat pretenția de la el să confirme. Acest lucru îl pot face doar marii fotbaliști", a spus atunci Lucescu. Exact opusul a ceea ce a făcut Gigi la FCSB!

tabel matei

 tabel stoian

96 de meciuria disputat Stoian în Serie A, la 3 echipe: Genoa, Chievo și Crotone

18 meciuriși 2 goluri a avut Matei pentru Rijeka în sezonul 2016-2017, la finalul căruia echipa croată a câștigat titlul în fața lui Dinamo Zagreb și Hajduk Split

Vezi și:

Harlem Gnohere și Eric de Oliveira, pe urmele lui Wesley Lopes » Unul dintre cele mai interesante dueluri din fotbalul românesc

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
minell73
minell73  •  24 Aprilie 2019, 07:57
Postat de forcesteauaforever pe 23 Aprilie 2019, 22:38

Dac0a echipa nu se poate conta pe ei mai bine sa plece nu se merita sa stea degeaba. Nu mai va luati de patron din orce motive care le inventati voi.

Tu votezi anul asta?

andy2008
andy2008  •  24 Aprilie 2019, 07:47

Mircea Lucescu un mare antrenor iar Gigi un oier fara carte.......

florianveress
florianveress  •  24 Aprilie 2019, 07:30

Aţi ajuns să-l comparaţi pe Mircea Lucescu cu *** Tare!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close