FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 1-5

SEPSI - FCSB // Junior Morais, tachinat de fanii gazdelor! Cum a reacționat fundașul schimbat de Mihai Teja după pauză

Articol de - Publicat sambata, 11 mai 2019 22:54

FCSB a trecut de Sepsi, scor 5-1. Junior Morais a fost schimbat de Mihai Teja în minutul 53 cu Olimpiu Moruțan și a fost tachinat de fanii covăsneni. 

După ce a fost înlocuit, Junior Morais a plecat direct spre vestiare. A fost aplaudat la scenă deschisă de suporterii gazdelor de la tribuna I, cărora le-a mulțumit și el cu apaluze. Peluza gazdelor nu a avut însă același comportament. L-au tachinat pe fundaș cu scandări pro CFR Cluj

Morais a întors privirea și a transmis că „atât timp cât mai sunt șanse, eu cred că se poate întâmpla o minune. Cred că avem șanse să luptăm pentru titlu în ultima etapă!”.

CFR Cluj poate lua mâine titlul

CFR Cluj primește mâine vizita celor de la CSU Craiova, de la ora 21:00. „Feroviarii”au nevoie de un singur punct pentru a deveni matematic campioni. Meciul din ultima etapă cu FCSB ar deveni unul lipsit de miză.

Vezi și: 

Moment special înainte de Sepsi - FCSB! Gazdele vor retrage tricoul cu numărul 80, cel purtat de Atilla Hadnagy

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează