FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - CS U CRAIOVA 0-3

Killer-ul Rus » Fotbalistul care l-a făcut KO pe Mihăilă a mai accidentat grav doi jucători în trecut: i-a rupt tibia lui Chipciu!

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 noiembrie 2018 21:20

Laurențiu Rus, fundașul celor de la Poli Iași, a fost protagonistul unui fault extrem de dur asupra lui Valentin Mihăilă, în startul meciului Poli Iași - CS U Craiova, încheiat 0-3. Acesta l-a lovit cu pumnul în gât pe jucătorul Craiovei, care a rămas inert pe gazon.

Fostul fotblist al celor de la Dinamo și CFR Cluj a mai avut de-a lungul carierei două intrări extrem de dure, prin care a accidentat dur doi adversari.

Pe 11 mai 2013, în timpul unui derby cu Dinamo, Laurențiu Rus a avut o intare dură asupra lui Alexandru Chipciu, provocându-i acestuia o fractură de tibie. Fostul stelist a avut nevoie de 45 de zile de recuperare, în care a stat cu piciorul în ghips. 

Trei ani mai târziu, în 2016, Laurențiu Rus l-a scos din joc pe stelistul Adnan Aganovic, în timpul partidei FCSB - CFR Cluj. Aganovic a fost lovit violent cu genunchiul în figură de Laurențiu Rus, iar Reghecampf, tehnicianul stelist de la acea vreme, a fost nevoit să-l schimbe pe croat. Aganovic a suferit atunci o fractură de mandibulă. 

Culmea, roșul direct încasat de Rus în meciul Poli Iași - Craiova a bifat vineri seara abia prima eliminare din carieră. 

Vezi și: GALERIE FOTO Imaginile anului în fotbalul românesc! Ivan Martici s-a rugat în genunchi pentru Valentin Mihăilă, căzut inconștient lângă el

Citește AICI cronica meciului Poli Iași - U Craiova

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (48)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  07 Noiembrie 2018, 15:38
Postat de gigi_becali_8 pe 03 Noiembrie 2018, 03:49

Ma uit, ma uit, si vad ca la toate 3 intrările Rus nu a avut nici o treaba cu mingea. Ma bucur ca dupa ce a bagat in spital 2 stelisti ( Aganovici si Chipciu ) pe cand juca la Dinamo si CFR, acum a fost in sfarsit eliminat....

/www.digisport.ro/video/fotbal/liga-1/chipciu-are-fractura-de-tibie-si-a-aflat-cat-timp-e-out-video-faza-care-l-a-scos-din-circuit-52248..........Uită-te șituzgubiliticule , stop cadru la sec. 32 poate înțelegi în sfârșit ceva ! Nici la faza cu Aganovici nu a fost vinovat, a fost împins de un stelist peste Aganovici care era la pământ !!! Vorbiți să vă aflați în treabă, pentru că judecă prostia și ura din voi !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  07 Noiembrie 2018, 15:33
Postat de p.rares pe 03 Noiembrie 2018, 00:13

Un cioban care nu are ce cauta in sportul de echipa.Fiind la a treia abatere grava ar trebui suspendat din fotbal.

/www.digisport.ro/video/fotbal/liga-1/chipciu-are-fractura-de-tibie-si-a-aflat-cat-timp-e-out-video-faza-care-l-a-scos-din-circuit-52248 ....... *** fă stop cadru la secunda 32 poate devii mai deștept !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  07 Noiembrie 2018, 15:23
Postat de ungurul_vesel pe 03 Noiembrie 2018, 12:00

In primele doua cazuri amintite de cei de la gsp nu e vina lui, Chipciu a venit din spate si a bagat piciorul in fata lui, comentatorii chiar radeau daca nu trebuia Tanase (parca) sa primeasca macar galben la intrarea la Chipciu, in cazul lui Aganovici, Rus este impins din spate de un jucator de la echipa adversa si se nimereste sa aterizeze pe Aganovici. Tocmai acum au urmarit fazele. Pentru intrarea de aseara cred ca trebuie suspendat pana la sfarsitul campionatului.

Corect ! Să urmărească toți .....care dau cu pietre și apoi întreabă ce s-a întâmplat !!!

Vezi toate comentariile (48)
Comentează