FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Slovacul Kristian Kostrna avertizează: „Eu încă nu agreez ideea de a mi se tăia salariul”

Dinamo ocupă poziția a 4-a în Play-out-ul Ligii 1 +49   FOTO
Dinamo ocupă poziția a 4-a în Play-out-ul Ligii 1

Articol de - Publicat vineri, 17 aprilie 2020 17:06

Slovacul Kristian Kostrna, 26 de ani, nu e de acord să-i fie redusă remunerația lunară de către oficialii lui Dinamo.

Kristian Kostrna a fost ultimul transfer din mercato de iarnă al „câinilor". Slovacul adus la solicitarea lui Uhrin a rămas la București, alături de conaționalul său Lukas Skovajsa. Cei doi, cu soțiile aici, își umplu cum pot timpul liber. 

Într-un dialog cu reporterul GSP, Kristian a oferit fanilor dinamoviști 10 idei.

  1. „Salut, dinamoviști! Sunt la București, era să zic încă, dar cu siguranță voi rămâne aici până la startul pregătirilor, care sper că vor fi de pe 16 mai. Sunt OK, atât cât sunteți și voi, și ceilalți oameni care stau în casă și așteaptă să treacă nebunia. Mă antrenez, încerc să-mi umplu timpul liber cu chestii cât mai frumoase".
  2. „Știu fiecare colț din apartament. Cea mai mare parte a timpului, în această lună, am petrecut-o în casă, ies doar pentru plimbări scurte și să alerg. De câteva zile am început să joc tenis cu colegul Lukas Skovajsa. Nu sunt chiar Nadal, mai degrabă Federer".
  3. „În Slovacia, situația e cam la fel ca în România, fiecare trebuie să stea cât poate de mult acasă ca să fie sigur că sunt mai mici șansele de a lua virusul. Până la urmă, trebuie să urmăm acest sfat, ca să se termine totul mai repede".
  4. „Nu aș vrea să comentez acum prea mult situația financiară de la Dinamo. O să vedem ce se va întâmpla când ne vom întoarce la antrenamente. Eu nu agreez ideea de a mi se tăia salariul! Cel puțin nu încă. De aceea zic că o să vedem ce va fi".
  5. „Nimeni nu și-ar fi imaginat că vom ajunge să trăim astfel de zile, iar totul s-a întâmplat repede cu un dușman nevăzut. E greu de spus ce ar trebui să facem ca să învingem acest virus, pentru că-i o situație periculoasă pentru toți".
  6. „România e o țară frumoasă, cu multe lucruri extraordinare. Mi-e dor să merg să mă plimb în parc. Mi-a plăcut să văd acel palat mare din centrul orașului, am înțeles că acolo este Parlamentul. Mi-a plăcut Bucureștiul din prima zi în care am vizitat centrul. Acum, pot spune că îl știu bine și cunosc oamenii".
  7. „Mi-e greu să estimez câte săptămâni ne trebuie ca să ne revenim pentru meciurile oficiale. Să vedem când vom începe, dar e clar că avem nevoie de un cantonament consistent de câteva săptămâni și de niște amicale".
  8. „Am văzut multe filme pe iPad, am jucat și Football Manager, ne-am petrecut timpul liber cu Lukas și cu familia lui, a fost OK, dar omul are nevoie și să umble, să iasă, să facă mișcare. Nu știu cum va fi prima zi de libertate totală, doar îmi doresc să vină mai repede".
  9. „Eu, unul, voi purta mască de protecție o perioadă mai lungă, chiar și după ce se va încheia starea de urgență. Nu știu unde și-au petrecut colegii perioada asta sau oamenii cu care voi interacționa în viața de zi cu zi, de aceea voi purta acea mască".
  10. „Nu suntem într-o poziție fericită în clasament, însă avem încredere că putem remedia situația. Trebuie să jucăm cu aceeași atitudine ca-n acel meci de pe Național Arena, cu FCSB".
DINAMO. Slovacul Kristian Kostrna avertizează: „Eu încă nu agreez ideea de a mi se tăia salariul”

Kristian Kostrna a mai jucat la juniorii lui Wolverhampton, Boleraz, Parndorf, Pirin și Dunajska Streda.

5 meciuria strâns Kostrna la Dinamo, ratând o singură partidă de când a semnat cu „câinii", în ianuarie 2020

350 de mii de euroeste cota slovacului conform transfermarkt.com

GALERIE FOTO. Cadre inedite din București, în plină pandemie de COVID-19

+45 FOTO

VIDEO: #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Ionuț Negoiță, acuzat că a umflat prețurile în contabilitate: „Un vin care costa 12 lei îl deconta cu 80. Acum știți de unde vine datoria de căpușare”

Florin Prunea și-a pierdut răbdarea cu Valeriu Iftime: „A mințit cu nerușinare, n-o să-l iert! Bine că n-am șters SMS-ul”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
creeperno999
creeperno999  •  17 Aprilie 2020, 22:53

Sper sa te vindem si pe tine cu un leu ca nu valorezi nici atata

leonv
leonv  •  17 Aprilie 2020, 20:19

La cum evolueaza ar trebui sa vina cu bani de acasa !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează