FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CONCORDIA CHIAJNA 3-1

L-a depășit pe Budescu! Performanță deosebită pentru un dinamovist în meciul cu Concordia Chiajna

Articol de - Publicat sambata, 07 aprilie 2018 21:44

Mijlocașul Dan Nistor a avut o evoluție extrem de consistentă în partida cu Concordia Chiajna, pasând decisiv la toate cele 3 goluri reușite de dinamoviști, care s-au impus în final cu 3-1.

Nistor a oferit trei pase de geniu la golurile lui Hanca, Nemec și Mahlangu, ajungând astfel la 8 pase decisive în acest sezon.

Mijlocașul "câinilor" l-a depășit pe Constantin Budescu în clasamentul pasatorilor din Liga 1,  având 8 pase decisive. Ciprian Deac e lider, cu 10, în timp ce Budescu are 7. 

Nistor este cel de-al 3-lea jucător care oferă 3 pase decisive într-un meci în actuala ediție a Ligii 1. Au mai făcut-o Budescu și Sergiu Hanca.

Clasament pasatori:

Ciprian Deac (10)
Dan Nistor (8)
Constantin Budescu (7)
Sergiu Hanca, Diogo Salomao, Eric de Oliveira, Florin Tănase (5)

Vezi aici cronica și golurile partidei Dinamo - Concordia Chiajna 3-1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  08 Aprilie 2018, 10:57

in playout cu Chiajna e irelevant ca dai 3 pase de gol.

calinescu_
calinescu_  •  08 Aprilie 2018, 10:51

NISTOR A AJUNS LA O VALOARE SI O MATURITATE CARE IL FACE CEL MAI BUN NR 10 DIN FOTBALUL ROMANESC (POATE SI SINGURUL COORDONATOR ADEVARAT)....!!!!! PACAT CA CONTRA ARE OCHII SI MEMORIA IN CEATZA ....!!!!!! DAR PROBABIL CA DACA NU ARE CONTRACT CU PRODANK SI CHIODI NU ARE CE CAUTA LA NATIONALA ...!!!

vladutz13
vladutz13  •  08 Aprilie 2018, 10:42

Clasamente de tipul asta isi au rostul in sezonul regulat. Acum ce mai comparam??? Mai sunt aceiasi adversari?? In plus in play-out o sa aiba si 4 meciuri in plus. E cam absurd.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează