FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

La terapie intensivă! Situație critică la un club de play-off! Conducerea le-a dat o veste proastă jucătorilor

Articol de - Publicat vineri, 13 aprilie 2018 14:23

Până la sfârșitul sezonului, jucătorii Politehnicii vor trebui să strângă serios din dinți. "Pe 15 aprilie ar trebui să le plătim salariile pe luna martie. I-am chemat și le-am spus că n-avem cum să le dăm banii.

I-am anunțat totodată că, dacă nimic nu se schimbă în perioada următoare, nu vom mai putea să le achităm salariile până la vară, când vom încasa prima rată din drepturile TV pentru sezonul viitor", a explicat președintele executiv al clubului, Adrian Ambrosie, satisfăcut "că nimeni nu s-a revoltat. Au înțeles cu toții situația critică în care ne aflăm".

Problema e că nici nu se întrevede o rezolvare a situației. Primăria, cea care anul trecut i-a finanțat pe alb-albaștri cu 7,6 milioane de lei, prin intermediul Fundației Sportului Ieșean, a spus din nou "pas".

"Ni s-a precizat că echipa nu va putea fi susținută financiar nici după modificările care vor fi aduse Legii Sportului, situație în care ne-au rămas doar două variante: vânzarea de jucători sau atragerea unui investitor. Însă n-avem nimic concret", a admis Ambrosie, decis să facă în continuare "eforturi pentru a atrage pe cineva interesat să preia clubul".

9,8 milioane de leiadică 2,1 milioane de euro, e suma de care ar avea nevoie Iașiul pentru a reveni la linia de plutire. 2,8 milioane de lei reprezintă datoriile

600.000 €a fost ultima tranșă din drepturile TV, încasată de "plăieși" în martie. Bani folosiți pentru plata impozitelor, a furnizorilor și a salariaților

E timpul să puncteze!

Poli are un contract cu producătorul de vinuri "Cotnari" din care jucătorii ar putea câștiga niște bani.

Potrivit Ziarului de Iași, în schimbul apariției siglei sale pe tricouri, "Cotnari" oferă 4.000 de euro la punct câștigat. Numai că în play-off echipa a înregistrat până acum trei eșecuri în trei meciuri!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
1579841235647135
Rtl Design-haine  •  13 Aprilie 2018, 21:51

Ce tot mințiți cu terapia intensiva... Pai dacă câștiga 1 punct ia 4000 de euro... Mare șmecherie.. Trăiesc aștia cu 4000 euro 4 luni..binemersi...auzi 4000 euro..terapie intensiva... Pai noi cu 1200 lei cum pu***a..noastra suntem... În coma... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sibelius
sibelius  •  13 Aprilie 2018, 16:11
Postat de dinamo_fan pe 13 Aprilie 2018, 15:46

Iasiul are niste jucatori pe care poat scoate bani frumosi. ***

Daca a dat cineva bani sa-l cumpere pe Steliano sigur pot vinde si cei de la Iasi...sau poate gasesc un investitor de calibrul lui Negoita.

169060557063831
Stefan Anghel  •  13 Aprilie 2018, 16:10

CONTARI LE DA 4000 DE EURO DE PUNCT.....ADVERSARII CONTRACATINDATEI LA TITLU LE DA TRIPLU....ACU CINE IE DE VINA CA ISI RUP BOJOCII CU FCSB,DAR FAC BALET CU CFR ??? EXACT CA IN RECLAMA LA CAVADORO...."N-ai cu cine ba niste *** !"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează